0 продукта

Лекарствен справочник

ЛИДОЛ амп. 5 % 2 мл.

ЛИДОЛ амп. 5 %  2 мл. - изображение

НЕ Е В НАЛИЧНОСТ

СЪСТАВ: Pethidine

ПОКАЗАНИЯ: Силни бъбречни колики, съдови спазми, обширно изгаряне, остър миокарден инфаркт, кардиална астма, тежки травми; за премедикация; в постоперативния период; упорити невралгии; неоперабални плазми.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Подкожно или муслулно по 50 - 150 мг 1-2 пъти на ден. Може да се прилага под формата на интравенозна инфузия в доза 15-35 мг/ч. За премедикация се прилага в доза 50 - 100 мг мускулно, 1 час преди анестезията. При деца се прилага мускулно в доза 1,1 - 1,76 мг/кг, но не повече от 100 мг.

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.2, 44 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "ЛИДОЛ амп. 5 % 2 мл." във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "ЛИДОЛ амп. 5 % 2 мл."

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.