Лекарства за лечение на заболявания на опорно-двигателна система

178 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

В тази категория ще откриете голям асортимент от лекарства за лечение на заболявания на опорно-двигателната система. Те се приемат само по лекарско предписание, поради което се отпускат само с рецепта. Предлагат се под формата на таблетки, капсули, сашета, ампули и други.

Лекарствата за лечение на болести на ставите се изписват най-често за облекчаване на ревматоиден артрит, остеоартрит и анкилозиращ спондилит. Те най-често са от групата на антиревматичните и нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС)

Предлагаме и лекарства за лечение на инфекции на кости и стави, причинени от различни бактерии. Те най-често са продукти от групата на антибиотиците.

Лекарствата за лечение на остеопороза имат за цел да възстановят процесите на осификация в тялото и да направят костите по-здрави, устойчиви и по-малко податливи на счупвания.

Лекарствата за лечение на ревматични заболявания имат цел да облекчат симптомите, свързани с възпалението на ставите, като болка и оток. Те са предимно антиревматични, обезболяващи, кортикостероидни и нестероидни противовъзпалителни лекарства.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook