Лекарства за лечение на психични разстройства

185 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Лекарствата за лечение на психични разстройства съдържат в състава си най-често различни анксиолитици, антидепресанти, антиепилептични средства. Включват:

- Лекарства за лечение на биполярно разстройство: прилагат се за овладяване на симптомите на маниен, депресивен или смесен епизод, като оказват антидепресивно и успокояващо действие.

- Лекарствата за лечение на депресия и тревожност: използват се за лечение на депресия, генерализирана тревожност, паническо разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство, продължително нарушение на настроението и други.

- Лекарства за лечение на други психични заболявания: включват препарати за лечение на хиперактивност и дефицит на вниманието при деца и възрастни.

- Лекарствата за лечение на алкохолна зависимост: прилагат се за облекчение на психичната абстиненция и намаляване желанието за консумация на алкохол.

- Лекарства за лечение при невроза: показват седативно, анскиолитично и противогърчово действие върху централната нервна система, повлиявайки ефективно състояния на остра възбуда, тревожност, страхови изживявания и други.

- Лекарствата за шизофрения и други налудни разстройства: тези лекарства ефективно повлияват характерните за шизофрения симптоми, като например слухови халюцинации, налудни мисли, необичайно поведение и други.

Използват се за перорална употреба (таблетки, капсули) или инжекционно приложение (ампули) само по лекарско предписание.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook