Начало Е-Аптека Бебешки и детски стоки Бебефони, лампи и други уреди за бебета INNOLIVING ИНОЛИВИНГ ПОРТАТИВНА ЧАНТА ЗА ТОПЛА ХРАНА ЗА БЕБЕ

ИНОЛИВИНГ ПОРТАТИВНА ЧАНТА ЗА ТОПЛА ХРАНА ЗА БЕБЕ

Арт. #30055634
39.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от INNOLIVING ›Виж всички Бебефони, лампи и други уреди за бебета ›

ИНОЛИВИНГ ПОРТАТИВНА ЧАНТА ЗА ТОПЛА ХРАНА ЗА БЕБЕ

Портативната чанта за затопляне на бебешка храна е практичен продукт, който съхранява температурата за дълго време, благодарение на хидроизолационното фолио. Има джобче, в което се прибира адаптера, и комфортни дръжки, с които може да се прикрепи към детска количка, чанта и др. Подходяща е за всички стандартни бебешки шишета и бурканчета.

Начин на употреба: Напълнете бебешката бутилка с прясно приготвена храна и я затворете. Поставете бутилката в бебешката чанта за затопляне и затворете ципа й. Свържете уреда към 12-волтова запалка на автомобил. Храната се затопля равномерно в рамките на 30 - 40 минути.
Идеалната температура за храни и напитки е около 37 ºС (98 ºF).

Важно!
По време на затопляне, бебешките бутилки или контейнери за храна се нагряват по-бързо отколкото съдържанието в тях. Затова винаги проверявайте температурата на храната / напитката, преди да я дадете на детето си.
Ако храната / млякото е твърде горещо, изчакайте няколко минути, докато се охлади. За всеки случай, винаги трябва да проверявате температурата на храната преди да нахраните детето си.

Технически характеристики:
- Щепсел за свързване към запалката на автомобил - 12 V 11 W/ 800 - 1000 mA;
- Вграден термостат;
- Време за загряване - около 30 - 40 минути.

Производител: INNOLIVING, Италия

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ИНОЛИВИНГ ПОРТАТИВНА ЧАНТА ЗА ТОПЛА ХРАНА ЗА БЕБЕ

КОМЕНТАРИ КЪМ ИНОЛИВИНГ ПОРТАТИВНА ЧАНТА ЗА ТОПЛА ХРАНА ЗА БЕБЕ

ИНОЛИВИНГ ПОРТАТИВНА ЧАНТА ЗА ТОПЛА ХРАНА ЗА БЕБЕ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛюбопитноХранене при...Здравни съветиНормативни актовеЛайфстайлБотаникаПроизводителиНовиниСнимкиРецептиСпортДиетиЛеченияИнтервютаОрганизацииАнкетиАлтернативна медицинаЗаведенияСоциални грижиПсихологияИсторияКлинични пътекиСпециалисти