Бебешки шишета, чаши и биберони

494 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете различни видове шишета, чаши и биберони за вашето бебе! Всички те отговарят на високи стандартни за качество и безопасност.

Предлагаме както пластмасови, така и стъклени шишета. Те завършват с биберон, който наподобява формата на женска гърда. Шишетата са топлоустойчиви, така че без проблем може да затоплите кърмата в него, да го съхранявате в хладилника, както и да го стерилизирате. Някои от моделите имат двоен вентил, който намалява коликите като изпуска въздух в шишето, а не в коремчето на бебето. Шишетата са с различни големини, форми и цветове, така че да са максимално удобни и интересни за малчуганите.

Чашите, които ще откриете в този раздел, са неразливащите се. Те са чудесни и за самостоятелна употреба. Някои модели имат меки силиконови сламки и неразливаща се клапа. Чашите имат и капак, който предпазва сламката от замърсяване. Това ги прави изключително удобни за употреба както в дома, така и навън, по време на разходка и т.н. Чашите се почистват лесно, дори в съдомиялна машина, и могат да се стерилизират.

В зависимост от възрастта и нуждите на вашето бебе, можете да откриете най-подходящия биберон. Тук предлагаме голямо разнообразие от биберони, изработени от медицински силикон, чиято форма имитира женска гърда. Те помагат на бебетата по-лесно да преминат от кърмене към хранене с шише. При използването им не се получава вакуум и така бебето може да се храни дълго време, без да поема въздух. По този начин се преодолява появата на колики.

Всички шишета, чаши и биберони трябва да се използват според указанията за употреба.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook