Бебешки и детски стоки и продукти

2529 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

В този раздел ще откриете най-необходимите бебешки и детски стоки и продукти. Те са важни за грижата и здравето на малчуганите и изключително полезни за техните родители.

Бебешките аспиратори за нос са пръв помощник при натрупани секрети в носа, които затрудняват дишането. Тук ще откриете вакуумни и електрически аспиратори за нос, които отстраняват секретите чрез постоянно и безопасно всмукване.

Бебефоните са изключително удобни уреди, които ви позволяват да знаете какво се случва с бебето, дори когато излезете от стаята. Някои от тях предлагат само звук, а други звук и картина. Бебефоните използват дигитална широколентова безжична технология, която осигурява защитена връзка, без смущения. Устройството се активира при звук.

При нас ще откриете още: парен стерилизатор, който е изключително важен, за да бъдат всички предмети на бебето чисти и безопасни за използване; електрически кани; термоси; детски вилички и лъжички и други.

Залъгалките помагат на детето да развива сукателния си рефлекс. Те са изработени от еластичен медицински силикон. Някои залъгалки имат ортодонтична форма, която позволява нормалното развитие на зъбките, венците и небцето. Челаските пък са специално създадени за времето на никненето на първите зъбки. Бебетата могат да чешат венците си с тях и да намалят неприятни усещания в устата.

При нас ще откриете и детски играчки, които са важни за развитието на всяко дете – те развиват говора, паметта, концентрацията, фината моторика, а при по-големите деца и въображението.

За спокойния сън на вашето дете, предлагаме детски легла, матраци, възглавници и други аксесоари. Матраците и възглавниците са изработени от мека дишаща материя. За да предпазите леглото от намокряне и замърсяване, можете да използвате подложки за еднократна употреба, които абсорбират влагата и неприятни миризми.

Безпроблемното кърмене е важно както за бебето, така и за майката. За целта предлагаме различни продукти, които да подпомогнат този процес, като помпите за кърма. Те могат да се механични или електрически и помагат за изцеждането на кърмата. При раздразнени зърна могат да се използват силиконови зърна, които намаляват чувствителността и позволяват на майката да кърми без болка и дискомфорт. Подложките за кърмачки пък абсорбират неволно изтеклата кърма. Те се прикрепят от вътрешната страна на сутиена, като остават незабележими. Някои са за еднократна употреба, а други могат да се изперат и да се използват повторно. 

Контейнерите и пликовете за кърма са чудесен начин да съхраните кърмата за по-дълго време. Те могат да се поставят както в хладилника, така и във фризера. Преди употреба трябва да се стерилизират.

Когато искате да научите детето да премине от кърмене към самостоятелно хранене, можете да използвате шишета, чаши и биберони. Предлагаме както пластмасови, така и стъклени шишета. Те са топлоустойчиви, така че без проблем може да затоплите кърмата в него, да го съхранявате в хладилника, както и да го стерилизирате. Чашите са неразливащи се и имат меки силиконови сламки. Бибероните са с различни големини и форми. При използването им не се получава вакуум и така се преодолява появата на колики.

Преди използването на бебешки стоки и продукти внимателно прочетете указанията за употреба!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook