Бебешки аспиратори за нос

28 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Наличието на секрети в носа затруднява дишането, особено при бебетата и малките деца. Ако секретите не бъдат отстранени, те могат да се стекат в гърлото и да станат причина за развитието на различни усложнения.

През първите години от живота си, бебетата дишат само през носа. Те все още нямат изградени умения за издухване на нослетата, затова можете да разчитате на аспиратор за нос. Той бързо, лесно и безболезнено всмуква секретите и почиства носната кухина.

При нас ще откриете вакуумни и електрически аспиратори за нос. Те отстраняват секретите чрез постоянно и безопасно всмукване. Помагат на децата по-бързо да се възстановят от настинка. След употребата на аспиратор за нос, малчуганите могат да дишат, да се хранят и да спят по-спокойно.

Вакуумните и електрически аспиратори са с меки накрайници, които не дразнят чувствителните бебешки нослета. При вакуумните вие трябва да приложите всмукване, за да помогнете за освобождаване на секретите, докато електрическите аспиратори правят това сами. Те работят със сменяеми батерии и можете да ги използвате навсякъде, дори докато сте на път.

Аспираторите за нос, които предлагаме, са абсолютно безопасни, малки и удобни за пренасяне и употреба. Все пак не оставяйте детето без наблюдение, докато е с аспиратора.

Този уред не се препоръчва при деца, които имат кръвотечение от носа или хронична хемофилия.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook