Помпи за кърма

44 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете електрически и механични (ръчни) помпи за кърма. Те ще ви помогнат бързо и лесно да изцедите кърмата от гърдите. Това се прави в случаите, в които бебето има проблем със засмукването. Помпата за кърма позволява да храните детето си навсякъде и по всяко време. Редовното й използване може да увеличи лактацията.

Много жени използват помпа за кърма в първата седмица след раждането, когато гърдите са препълнени и може да се създаде чувство за дискомфорт. Този уред може да се прилага, ако искате да въведете по-гъвкав график на храненията, или когато майката не може да бъде физически при бебето си. Много двойки избират този вариант, за да могат родителите да се редуват в храненето на бебето.

Ръчните помпи за кърма позволяват изцеждане по естествен начин. Те се предлагат в комплект с шише, в което директно да се събира кърмата. Можете да използвате помпите в различни позиции, като не е задължително да сте наведена напред. Ръчните помпи за кърма имат мек и масажиращ уплътнител, който стимулира изцеждането.

Електрическите помпи за кърма също са изключително удобни и могат да се използват навсякъде. Режимът им на работа започва с лека стимулация. След това помпата имитира начина, по който бебето суче и така бързо и лесно можете да изцедите кърмата директно в шишето, прикрепено към помпата. Уредът позволява да регулирате режимите на работа, като изберете различна дълбочина на вакуума и бързина на помпане.

При нас ще откриете цели комплекти, които освен помпата за кърма, включват шише или друг вид колектор за кърма, биберони и подплънки за кърмачки. Те ще улеснят целия процес на кърмене. Преди употреба внимателно прочетете инструкциите за употреба.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook