Подложки за кърмачки

31 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете подложки за кърмачки за еднократна и многократна употреба. Можете да ги откриете и под името подплънки за кърмачки. И двата варианта успешно попиват кърмата, изтекла от гърдите.

Те са изключително абсорбиращи и задържат течността в тях, без да пропускат. Подложките за кърмачки са изключително удобни за носене, тъй като са с анатомична форма. Освен това не се забелязват под дрехите, така че жените могат да се чувства спокойни и уверение през този толкова важен период на кърмене.

Подплънките за кърма имат лепенки, които помагат за по-лесното им закрепяне към вътрешността на сутиена. Те ви гарантират, че няма да се разместят, докато се движите. Изработени са от мека и дишаща материя, която е изключително приятна на допир. Подложките за кърмачки не създават дискомфорт, дори когато зърната са раздразнени. Всички модели, които ще откриете тук, са дерматологично тествани и безопасни за здравето.

Подложките за кърмачки за многократна употреба са изключително устойчиви и абсорбиращите им свойства се запазват дори след многократно пране в пералня. Някои модели имат трислойна защита от протичане. Те оставят кожата суха и задържат изтеклата кърма във вътрешността си. Подплънките за кърмачки успешно неутрализират и миризмите, така че всяка дама може да е спокойна при използването им.

Спазвайте инструкциите за употреба, за да можете да ги запазите в отлично състояния възможно най-дълго време.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook