Начало Е-Аптека Бебешки и детски стоки Бебефони, лампи и други уреди за бебета MYKI ДЕТСКИ ЧАСОВНИК MYKI SMART GSM

ДЕТСКИ ЧАСОВНИК MYKI SMART GSM

Арт. #30055511

ДЕТСКИ ЧАСОВНИК MYKI SMART GSM

Предлага се в 3 цветови гами: син, червен и розов

Детският GPS-GSM часовник MyKi e техника от ново поколение, създадена за нуждите на съвременния свят. То е устройство, което помага на родителите да са в непрекъсната връзка със своето дете, да следят местоположението му и да комуникират с него посредством техните смартфони и инсталираното мобилното приложение MyKi Watch.
Мобилният часовник може да се настройва от всякакъв вид смарт телефон или таблет, също и през уеб браузър отвсякъде и по всяко време.
MyKi е много повече от часовник, поради високотехнологичната разработка и вградените SIM карта, GPS приемник, микрофон, говорител и сензор за допир.
Каишката на часовника е изработена от мека гума, екранът е допълнително защитен с гумени предпазители във формата на усмивка.

Функции:
- Локация - всяка минута може да получите информацията за местонахождението на детето с точност до 10 метра за открити пространства.
- Обаждания - с MyKi могат да се извършват изходящи и входящи обаждания към и от предварително зададени и разрешени номера, така детето е защитено от нежелани и непозволени за него обаждания. Може да осъществява обаждания до пет номера от телефонната си книга. Тези номера са добавени в часовника от родителя през приложението MyKi Watch.
- Зони за сигурност - часовникът има функцията за предварително задаване на зона на сигурност и ако детето напусне тази зона, родителят веднага получава информация на своя смартфон (таблет).
- SOS бутон - бутон за бързо обаждане. При необходимост или спешност детето осъществява бързо обаждане към родителите, като същевременно се изпращат и координатите на моментното му местонахождение. През приложението MyKi Watch могат да се добавят до три номера, които отговарят при натискане на SOS бутона. След натискането му, часовникът MyKi започва последователно да набира тези три номера докато не се свърже.
- Чат - изпращат се само гласови съобщения до родителя, а могат да се получават текстови и гласови съобщения през чата на приложението MyKi Watch, инсталирано на телефона на родителя.
- Регулиране на звука - посредством бутоните на часовника се регулира силата на звука за входящо повикване и силата на звука по време на разговора.
- Комуникация и данни - часовникът и приложението MyKi Watch в телефона на родителя са в постоянна връзка и при всяка промяна на местонахождението на детето се предава моментално информация към телефона на родителя.
- Дата и час - те се настройват чрез сървъра веднага след първоначалната регистрация и се появяват на екрана моментално.

Допълнителни функции:
- Мобилна мрежа;
- Високоговорител;
- Скоростен лимит;
- История на местоположението;
- Аларма;
- Функция "загубен часовник";
- Тих режим;
- Телефонен указател;
- Регистър на обажданията.

Предимства:
- Сигурност - Вашето дете може да Ви намира по всяко време само с натискане на SOS бутона.
- Връзка - Може да бъдете във връзка с детето си постоянно, посредством чата и обажданията през приложението.
- Местоположение - По всяко време можете да следите къде се намира Вашето дете чрез приложението.

Интегрирани (вградени) модули:
- GPS приемник - посредством него родителят получава информация в приложението MyKi Watch за местонахождението на детето по всяко едно време, която се обновява на всеки пет секунди.
- GSM модул - MyKi получава връзка с мобилен оператор след като бъде регистриран, чрез която се осъществяват разговорите между родителя и детето. Когато детето е в закрито помещение, информацията за неговото приблизително местонахождение се набавя чрез клетките на мобилния оператор.
- Сензор за допир - благодарение на него родителят може да се узнае дали детето носи все още часовника или го е свалило.
- Акселерометър - измерва крачките и активността на детето през целия ден и ги показва в приложението MyKi Watch на мобилния телефон на родителя.

Технически характеристики:
- LCD дисплей - екранът е допълнително защитен от надраскване с красиви гумени орнаменти във формата на усмивка. Дисплеят показва дата и час, всички нови съобщения и награди, които изпратите на детето си, както и входящите повиквания.
- Памет - MyKi помни какво Вашето дете е правило и при непредвидена загуба на връзка със сървъра, след възстановяването й, обновява цялата информация.
- Високоговорител и микрофон - чрез микрофона и високоговорителя на GPS/GSM часовника, Вашето дете може да провежда разговори и да записва гласови съобщения, които да изпраща до Вас.
- Micro USB вход - слотът се използва за зареждане на часовника MyKi с помощта на кабел, който се намира в кутийката. Устройството може да се зарежда и в електрическата мрежа, но отнема повече време.
- Батерия - Li-Ion вградена батерия, която се зарежда със стандартно micro USB зарядно. Издръжливост на батерията: при разговори - до 1 час; в режим на готовност - до 30 часа.

Размери:

  • Диаметър на каишката: 13 - 18,5 см.
  • Тегло: 40 гр. със SIM карта.
  • Размери на тялото: 57 x 33 x 13 mm.

Производител: Alterco Robotics, България.

Аналози на ДЕТСКИ ЧАСОВНИК MYKI SMART GSM

КОМЕНТАРИ КЪМ ДЕТСКИ ЧАСОВНИК MYKI SMART GSM

ДЕТСКИ ЧАСОВНИК MYKI SMART GSM Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлПсихологияНормативни актовеНовиниСнимкиБотаникаИсторияСоциални грижиЛеченияРецептиСпортАлт. медицинаХранене при...АнкетиИнтервютаЗаведенияОрганизацииОбразованиеСпециалистиКлинични пътекиИзследвания