Храни

678 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

При нас ще откриете здравословни храни – както популярни вкусове, така и по-екзотични и нестандартни.

Предлагаме различни видове захарни изделия, бонбони, дъвки, шоколади, конфитюри и сладка. Някои от продуктите, като бонбоните за смучене, могат да облекчат болки в гърлото и кашлица. Дъвките се борят с лошия дъх и защитават зъбите от бактерии. Някои видове сладка, като това от борови връхчета, могат да се използват за профилактика и в лечението на редица заболявания.

При нас ще откриете голямо разнообразие от висококачествени бебешки храни. Сред тях са специализираните адаптирани млека, подходящи от първия ден след раждане. Тук ще откриете адаптирани млека при запек, диария, повръщане, без глутен или лактоза, както и диетични и хипоалергенни адаптирани млека. Те доставят необходимите хранителни вещества, минерали и витамини за развитието на новородените. Освен това съдържат пробиотици, които подпомагат храносмилането. За разнообразното хранене на бебетата можете да използвате бебешки каши и пюрета.

Освен за специалните нужди на бебетата, предлагаме и храни за диабетици, както и диетични продукти, които да ви помогнат да свалите излишните килограми или просто да се храните по-здравословно. Те са без захар. Ако искате да изключите бялата захар от менюто си, можете да използвате различни видове природни подсладители като – кокосовата и брезовата захар, стевията, сироп от агеве или от фурми.

За неповторим вкус на всяко ястие, използвайте подправките, сосовете и овкусителите, които предлагаме. Различните видове оцет, олио, масла се комбинират чудесно с определени продукти и са полезни за здравето. Всяка подправка пък може да помогне на даден вкус да изпъкне, а и да направи ястието по-питателно и здравословно.

При нас ще откриете още: различни видове тестени изделия, ядки и богато разнообразие от напитки – био сокове, вина, дори вода с колаген, която е изключително полезна най-вече за хората с активен начин на живот.

Разгледайте разнообразието от храни и напитки, които ще ви помогнат да се грижите за здравето си по-добре!

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook