АНДРЕА МИЛАНО БАЛСАМОВ ОЦЕТ ОТ МОДЕНА FOGLIA AZZURRA 250 мл
Арт. №: 30126009АНДРЕА МИЛАНО БАЛСАМОВ ОЦЕТ ОТ МОДЕНА FOGLIA AZZURRA 250 мл
Балсамовият оцет Aceto Balsamico Di Modena Andrea Milano Foglia Azzurra е вкусна и ароматна добавка към храната. Разработен специално за съчетаване с червено месо и различни видове риба, той ги превръща в истински гурме ястия!
Характеристики на балсамовия оцет от Модена:
- Придава богат вкус с ниско съдържание на калории.
- Произведен от внимателно подбрани съставки, които допринасят за комплексния му вкус.
- Балансира и обогатява вкуса на различни ястия, от салати до основни.
- Чудесна алтернатива на по-тежки сосове и дресинги.
- Позволява овкусяване на ястия, без да се добавя излишна мазнина.
- Придава апетитен и завършен вид на всяка чиния.
Балсамов оцет от Модена Foglia Azzurra – гордостта на Acetificio Andrea Milano!
Балсамов оцет от Модена Foglia Azzurra е рафиниран от експертите на фабрика Acetificio Andrea Milano, създадена през 1889 г. Тази семейна компания съхранява традицията за отлично качество и вкусови характеристики вече 5 поколения, като я допълва със съвременни технологии за още по-добър вкус и модерен облик. През 90-те години бележи значителен растеж, а днес нейното име заема челна позиция в сектора и е предпочитан партньор за износ в 65 страни по света. Голямото разнообразие от продукти дава възможност на всеки ценител на добрата храна да открие точната разновидност за своите идеи, както за професионални нужди, така и за домашна употреба.
Балсамов оцет от Модена Foglia Azzurra е продукт с тръпчива киселинност от 6%, която предлага удоволствие на небцето. Отлежал в бъчви от висококачествена дървесина, които развиват характерния аромат и превъзходен вкус, той ще ви зарадва с невероятни плодови нотки, умело смесени с танинови акорди. Фината добавка е чудесен избор за съчетаване с пресни или отлежали сирена, пресни или консервирани плодове, пържоли от червено месо, риба и тартар. Сладникавият му послевкус го прави изненадващо подходящ и за добавяне към сметанов или ванилов сладолед. В тази нестандартна комбинация, балсамовият оцет оставя нежен, сладникав воал, който гъделичка сетивата и развива въображението.
Съставки:
Балсамов оцет от Модена (варена гроздова мъст, винен оцет); Киселинност 6%.
Препоръки за употреба:
Подходящи за добавяне към месни ястия и риба.
Съхранение:
На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.
Опаковка:
250 мл
Производител:
Acetificio Andrea Milano, Италия
Коментари към АНДРЕА МИЛАНО БАЛСАМОВ ОЦЕТ ОТ МОДЕНА FOGLIA AZZURRA 250 мл