Начало Е-Аптека Хранителни добавки Витамини и минерали Витамини В група PHARMACY LABORATORIES ФАРМАСИ ЛАБОРАТЪРИС ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки * 30

ФАРМАСИ ЛАБОРАТЪРИС ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки * 30

Арт. #30073524

ФАРМАСИ ЛАБОРАТЪРИС ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки * 30

Употребата на хранителната добавка се препоръчва за жени, които планират да си имат бебе. Добавянето на фолиевата киселина в диетата е добро решение за периодите, когато организмът се нуждае от по-големи количества от витамина – например при бременност или недоимъчно хранене, чиито симптоми се усещат като честа уморяемост и изтощение.

Фолатите, съдържащи се в добавката, участват в процесите на клетъчно делене в целия организъм. Те допринасят за нарастването на ендометриума в началото на бременността и подпомагат правилния синтез на аминокиселини и кръвни клетки.

Допълнителният прием на витамин В9 повишава фолатния статус на майката. Ако той е трайно понижен, е налице риск от появата на дефекти в развитието на невралната тръба на ембриона. Фолатите спомагат за правилното функциониране на имунната система и допринасят за намаляване на усещането за умора и изтощение.

Фолиевата киселина спомага за поддържането на правилния метаболизъм на хомоцистеина, чиято повишена кръвна концентрация се счита за ключов фактор при развитието на редица заболявания.

Внимание! Оптималното количество фолиева киселина в организма е решаващо за онези дни, когато повечето жени все още не са наясно, че ще стават майки. Поради този факт се препоръчва постоянен прием на витамин В9 за всички дами в репродуктивна възраст, независимо дали планират да стават майки или не.

Предимства от употребата на продукта:

  • подходящ за прием преди, по време на и след бременността;
  • противодейства на последствията, които дефицитът на фолиева киселина нанася на организма;
  • регулира нивата на хомоцистеин;
  • намалява хроничната умора;
  • влияе благоприятно при нервност и депресия.

Състав на 1 таблетка:

  • Фолиева киселина - 400 µg.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно.

Опаковка: 30 таблетки.

Производител: Pharmacy laboratories, Полша.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА ФАРМАСИ ЛАБОРАТЪРИС ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки * 30

  • Силно клинично значими взаимодействия (3)
  • Умерено клинично значими взаимодействия (8)
  • Маловажно клинично значими взаимодействия (1)
Виж подробно всички ›

Аналози на ФАРМАСИ ЛАБОРАТЪРИС ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки * 30

КОМЕНТАРИ КЪМ ФАРМАСИ ЛАБОРАТЪРИС ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки * 30

ФАРМАСИ ЛАБОРАТЪРИС ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки * 30 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни проблемиСнимкиЛюбопитноСоциални грижиАлт. медицинаЗдравни съветиИсторияНовиниЛайфстайлБотаникаПсихологияХранене при...Клинични пътекиПатологияСпециалистиВидеоСъставкиИзследванияСпортНормативни актовеНаучни публикацииПроизводителиИнтервютаТестовеАнкетиОрганизацииДиетиРецептиЗаведенияМикробиологияОткрития