Витамини и минерали

2370 продукта
Сортирай:
На страница по:


Недостигът на витамини най-често е в следствие на стрес и неправилно хранене, които повечето от хората изпитват, поради забързания си начин на живот.

В дългосрочен план този дефицит може да стане сериозен и да доведе до редица заболявания. Има различни хранителни добавки – витамини и минерали, които могат да помогнат за намаляване на този риск.

Консумирането на твърде много захар и мазнини, както и постоянното напрежение, бързо изразходват запасите на витамини и минерали в организма. Твърде рестриктивните диети за отслабната също са противопоказни, защото изтощават тялото и го лишават от важни хранителни вещества.

Недостигът на витамини и минерали води до умора, отпадналост, проблеми с концентрацията и други по-сериозни заболявания. Ако не можете да си набавите нужното количество полезни вещества от храните, които консумирате, най-добре е да включите в менюто си витамини и минерали като хранителна добавка.

Тук ще откриете различни видове, отговарящи на специфичните ви нужди. Трябва да знаете, че приемането на витамини и минерали не може да замести балансираното хранене, а само допълва правилния ви хранителен режим.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook