Начало Е-Аптека Хранителни добавки Витамини и минерали Минерали BETTER YOU БЕТЪР Ю ЛЮСПИ С МАГНЕЗИЙ ОРИГИНАЛ 150 гр.

БЕТЪР Ю ЛЮСПИ С МАГНЕЗИЙ ОРИГИНАЛ 150 гр.

Арт. #30070263

БЕТЪР Ю ЛЮСПИ С МАГНЕЗИЙ ОРИГИНАЛ 150 гр. 

Иновативната здравна компания BetterYou ™ със седалище във Великобритания е експерт в производството на орални витаминни спрейове и трансдермални магнезиеви продукти. Всеки неин продукт съчетава изключително висока бионаличност, гарантирана посредством използването на най-ефективни механизми: трансдермална магнезиева терапия (през кожата) и вътрешно-орално приложение на витамини (през лигавицата на бузата в устата). Активните съставки работят заедно помежду си без никакви противопоказания. Използвани са само най-добрите хранителни компоненти. Всички продукти са универсално приложими и подходящи за вегетарианци, вегани, диабетици и хора, страдащи от целиакия.

При трансдермалната терапия магнезият се прилага през кожата, което е най-добрият начин за попълване на неговите запаси в организма. Научно доказано е, че това превъзхожда приема на таблетки!

Люспите с магнезий BetterYou ™ са идеални за попълване на дефицита в организма с този основен минерал. Той влияе благоприятно върху цялото тяло, подпомага здравето на кожата и релаксира мускулите, като ефективно облекчава напрежението и сковаността.

 • Pure Zechstein Inside® магнезиев хлорид;
 • Грижи се за здравето на кожата и костите;
 • Облекчава мускулното напрежение;
 • Почиства, пречиства и обновява;
 • Подходящ за всички възрасти и по време на бременност.

Защо да използваме BetterYou ™ Magnesium Flakes Original?
Магнезият е от решаващо значение за общото благосъстояние на организма. Участва в над 300 реакции в тялото, включително абсорбция на калция, нормализиране на мускулната функция, подобряване здравето на костите и кожата, по-бързо възстановяването на мускулите, успокояване на нервната система и по-добър сън.

Как функционират трансдермалните магнезиеви добавки:

След вземане на вана с BetterYou Magnesium Flakes, магнезият бързо се абсорбира в кожата. Достига до кръвоносните съдове и мускулите, като напълно заобикаля храносмилателната система, в която много хранителни вещества, включително и минерала, се усвояват недостатъчно или много слабо. Трансдермалният магнезий представлява прост и научно доказан метод за ефективен прием на минерала.

Качество на магнезия

Съдържа 100% натурални съставки, осигуряващи най-чистата форма на Zechstein Inside® магнезиев хлорид. Добива се в Северна Холандия от дълбочина 1 миля под земята. Магнезиевият хлорид е естествено кондензиран и пречистен в продължение на повече от 250 милиона години. Тъй като някои от откритите водоизточници съдържат много замърсители и тежки метали, магнезиевият хлорид Zechstein Inside® ви гарантира естествено чист източник на минерала.

Начин на употреба:

 • За крака - Добавете 150 гр. люспи (приблизително 1 чаша) към 5 литра вода - количество, достатъчно да покрие краката ви. Седнете и се отпуснете в продължение на 20 минути.
 • За баня - Добавете 250 гр. люспи (около 2 чаши) във ваната. Легнете назад и се отпуснете в продължение на 20 минути. Увеличете дозата за по-интензивна терапия или след продължителни упражнения. Препоръчва се да вземате магнезиева баня 2 до 3 пъти седмично. Ще усещате кожата си приятна, гладка и еластична.

Приложение при кожни заболявания
Редовните вани в магнезиевите люспи Zechstein Inside® имат изключително благоприятен ефект при много кожни заболявания, в частност и при псориазис.

Състав: Магнезиев хлорид хексахидратни люспи (концентрация на 47% MgCl2)

 • MgCl2 47.3 – 46.5% min;
 • MgSO4 0.35 – 0.60% max;
 • KCl 0.55 – 0.80% max;
 • NaCl 0.65 – 0.90% max;
 • CaCl2 0.03 – 0.10% max;
 • Br - 0.60 – 0.70% max;
 • H2O 50.5%.

Опаковка: 150 гр.

Производител: BetterYou, Великобритания.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА БЕТЪР Ю ЛЮСПИ С МАГНЕЗИЙ ОРИГИНАЛ 150 гр.

 • Умерено клинично значими взаимодействия (39)
Виж подробно всички ›

Аналози на БЕТЪР Ю ЛЮСПИ С МАГНЕЗИЙ ОРИГИНАЛ 150 гр.

КОМЕНТАРИ КЪМ БЕТЪР Ю ЛЮСПИ С МАГНЕЗИЙ ОРИГИНАЛ 150 гр.

БЕТЪР Ю ЛЮСПИ С МАГНЕЗИЙ ОРИГИНАЛ 150 гр. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):СпортЗдравни съветиЛайфстайлПсихологияЛюбопитноАлт. медицинаБотаникаИзследванияХранене при...ПроизводителиТестовеСъставкиСнимкиНовиниЕ-тата в хранитеИсторияИнтервютаДиетиНормативни актовеКлинични пътекиОрганизацииСпециалистиПатологияЗаведенияРецептиКалкулаториОткритияМикробиологияВидео