Начало Е-Аптека Хранителни добавки Витамини и минерали Витамин С MYELEMENTS ЕСТЕР - С ефф. табл. 1000 мг. * 20 MYELEMENTS

ЕСТЕР - С ефф. табл. 1000 мг. * 20 MYELEMENTS

Арт. #30046022

Естер-С ефервесцентни таблетки 1000 mg * 20

Ефервесцентни таблетки Витамин С в естерна форма за по-бързо абсорбиране и задържане в кръвния поток в продължение на 24 часа.

Витамин С притежава множество благоприятни въздействия върху организма. Допринася за поддържането на здрава имунна система, за нормалното производство на колаген и за поддържане на здрави кръвоносни съдове, кости, ставна течност, венци, зъби и епидермис.
Също така, подпомага правилното освобождаване на енергия от храните, по-доброто усвояване на желязо, както и възпроизводството на Витамин Е.
Витамин С се разрушава лесно, а количествата, които приемаме от храната, са обикновено недостатъчни, така че в организма ни не се задържа достатъчно количество Витамин С.
Естерната форма на Витамин С ester-C, се абсорбира по-бързо, в по-големи количества и с по-малко загуби, задържайки се повече часове в кръвния поток.

Ефервесцентните таблетки Естер C на MYELEMENTS:

  • са патентована форма, която остава в кръвния поток в продължениена 24 часа след приема;
  • допринася за правилното и ефективно функциониране на имунната система;
  • подобрява производството на колаген и правилното функциониране на кръвоносните съдове, засилвайки здравето на кожата и венците;
  • помага за по-доброто усвояване на желязо;
  • допринася за възпроизводството на витамин Е;
  • разтваря се лесно и има превъзходен вкус на портокал;
  • подходяща е за хора, които имат храносмилателн и проблеми.

1 ефервесцентна таблетка съдържа:

  • Витамин С като естер C (L-калциев аскорбат) 500mg

Начин на употреба: Приема се като хранителна добавка за възрастни, по 1 ефервесцентна таблетка на ден, разтворена в 1 чаша (200 ml) вода.

Опаковка: 20 ефервесцентни таблетки

Производител: MYELEMENTS

Дистрибутор: ISO-PLUS BG

Аналози на ЕСТЕР - С ефф. табл. 1000 мг. * 20 MYELEMENTS

КОМЕНТАРИ КЪМ ЕСТЕР - С ефф. табл. 1000 мг. * 20 MYELEMENTS

ЕСТЕР - С ефф. табл. 1000 мг. * 20 MYELEMENTS Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиЛюбопитноФизиологияЛеченияБотаникаСпортНовиниСнимкиИсторияХранене при...СъставкиАлт. медицинаЕ-тата в хранитеМикробиологияТестовеОрганизацииДиетиЛайфстайлСпециалистиНормативни актовеСоциални грижиИнтервютаПроизводителиОткрития