ACTAVIS

236 продукта
Сортирай:
На страница по:


Actavis e глобална компания, лидер в генеричната индустрия. Тя е специализирана в разработването, производството и продажбата на генерични, органични и биоподобни продукти.

От 2016 г. Actavis е част от Тева Фармасютикъл Индъстрииз, която е в топ 3 на най-големите фармацевтични компании в света. Централата на компанията се намира в Израел и има представителства на 80 пазара. Тева произвежда и предлага над 1,800 лекарства и 16,000 лекарствени продукта. В България обединената компания работи под марката Actavis и е най-голямата фармацевтична компания у нас.

Главната мисия е производството на лекарства с най-високо качество. В тази връзка са направени важни инвестиции в научни изследвания и разработки.

Продуктовото портфолио на Actavis е изключително богато. На българския пазар разполага с над 240 вида висококачествени генерични продукти за хуманна употреба в групите:

- храносмилателна система и метаболизъм
- кръв и кръвообразуващи органи
- сърдечно-съдова система
- дерматологични
- онкологични
- полова система

Actavis България е производител на продукти без лекарско предписание, хранителни добавки и витамини. Притежава два завода за готови лекарествени форми в градовете Дупница и Троян, които имат над 50 години традиция в производството на лекарства.

Заводът в Дупница е най-големият за твърди лекарствени форми в Югозападна Европа. Годишно там се произвеждат над 6 млрд. таблетки и капсули. Разполага с над 120 продукта с различни молекули, покриващи всички главни терапевтични групи.

Заводът в Троян произвежда течни лекарствени форми: сиропи, мехлеми, унгвенти и суспензии. Те се продават в страните от Западна Европа, Великобритания и Франция и Скандинавските страни – Финландия, Дания, Норвегия и др.

Непрекъснато в тези две производствени звена се реализират големи инвестиции за тяхното обновяване и модернизиране. Всичко това е в съответствие с изискванията на международния станадарт за качество на производствените продукти "Добра производствена практика".

Мисията на Actavis е да подобрява здравето на хората с качествени лекарствени продукти.

Държава: Израел

Сайт: www.actavis.bg

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook