Столчета за хранене, кола, шезлонги и аксесоари (за бебето и детето)

118 продукта
Сортирай:
Пол: Дете
На страница по:

 

Различни видове столчета за хранене, столчета за кола, детски шезлонги и други аксесоари ще откриете в този раздел. Всички те са специално създадени, за да задоволят нуждите на най-малките. Имат анатомичен дизайн и са изключително удобни.

Столчетата за кола гарантират безопасно пътуване на бебетата и децата. Те могат лесно да се регулират, което гарантира по-дългото им използване през годините. Столчетата за кола имат надежден колан за безопасност, както и странични протектори за защита на главата и раменете.

Столчетата за хранене могат да се използват от 6-ия месец до 5-годишна възраст. Те са удобни, изработени са от леснопочистваща се материя, крачетата им са стабилни и не се хлъзгат. За още по-голяма безопасност на детето, по време на хранене, към столчето има и 5-точков предпазен колан, подходящ за по-малки деца. Столчето за хранене позволява да се използва в продължение на години. Таблата му е удобна и също се почиства много лесно.

Тук ще откриете и различни модели детски шезлонг. Някои от тях имат и висящи играчки, които развиват зрението и фината моторика на детето. Шезлонгът е мек, удобен и напълно безопасен. Някои модели детски шезлонги имат вградени мелодии и няколко различни степени на вибрации, които стимулират сетивата на бебето.

При нас ще откриете още полезни аксесоари, сред които: органайзер за автомобилна седалка, дъждобран за кошче за кола, колан за бременни, комарник за кошче. Всичко това ще ви помогне да предпазите детето си и да организирате по-лесно пътуването с него!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook