Силиконови зърна за кърмене (за жени)

15 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

Силиконовите зърна за кърмене, или протектори, се използват, за да предпазят зърната от възпаление и раздразнение по време на кърмене.

Силиконът, от който са изработени, е медицински и абсолютно безопасен, както за майката, така и за детето. Той е мек, няма вкус и миризма. По този начин детето може да усети аромата на майка си и максимално да усети допира до гърда й, докато суче. Всичко това подпомага цялостния процес на кърмене, който създава чувство на сигурност и безопасност у бебето.

Поставянето на силиконови зърна за кърмене не предизвиква дискомфорт и раздразнения. Те намаляват чувствителността по време на кърмене и позволяват на бебето да суче спокойно. Силиконовите зърна ще ви помогнат да кърмите без да изпитвате болка. Те са анатомична форма, която е удобна както за жената, така и за бебето. Могат да се използват при плоски и при обърнали зърна. Удобни са за носене при всяка позиция за кърмене.

Силиконовите зърна имат сигурен захват, който се позволява изплъзване. Освен това те се почистват изключително лесно и могат да се стерилизират. Най-добре е да ги използвате след консултация с лекар.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook