Подложки, възглавнички и разделители за пръстите на краката (за мъже)

91 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

В тази категория може да намерите различни ортопедични продукти за крака, като подложки и възглавнички. Те имат за цел да омекотят натиска в определена област на ходилото при стъпване и да коригират различни деформации.

Възглавничките за пети омекотяват всяко движение, независимо дали се разхождате или спортувате активно. Те намаляват болката и предотвратяват наранявания. Осигуряват отлично сцепление с обувката и не се плъзгат.

Възглавнички за напречен свод – използват се за облекчаване на болката и намаляват натиска при стъпване. Те са меки и удобни за носене. Особено подходящи за хора, които имат паднал напречен свод. Възглавничките имат и антибактериален ефект.

Възглавничките за изправяне на пръст чукче имат ластични примки. Меката им подложка обира напрежението при стъпване и по-този начин намалява болката. Те са с антибактериален ефект.

Ако искате да предотвратите образуването на мазоли, или да облекчите болката от вече появили се, можете да използвате възглавнички, които са във формата на лепенки. Те предпазват от болезнено притискане и протриване.

Ако имате болка в пръста, причинена от врастване на нокът, гъбична инфекция, нараняване или оперативна интервенция, можете да използвате шапчица за пръст или силиконови разделители. Те предотвратяват триенето и намаляват натиска върху пръста. По-този начин ще можете да се движите без болка и дискомфорт.

Тук ще откриете и различни видове подложки – за ходило, за напречен свод, за надсводово пространство. Те се поставят в обувките. Намаляват напрежението, болката и чувството за умора в краката.

Можете да разгледате и различните видови подложки, детоксикиращи лепенки, пластири за крака и стелки. Всички те ще облекчат дискомфорта при движение и ще ускорят процеса по възстановяване.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook