Ортопедични продукти за гръб

76 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Ако имате проблеми с гръбначния стълб, можете да разгледате различните видове ортопедични продукти, които предлагаме в тази категория.

Те включват различни колани за кръста и раменния пояс, корсети, както различни коректори и фиксатори за гърба, в размери за възрастни и деца.

Ортопедичните продукти за гръб се използват за различни проблеми и заболявания, в това число дискова херния, гръбначни изкривявания, фрактури на ключицата и скапулата, фрактура на прешлени и други. В тази категория може да намерите:

Лумбосакрален корсет, лумбостат – служи за стабилизиране на гръбначния стълб в поясно-кръсцовата област. Има метални части, които ми придават допълнителна стабилност. Използва се най-често при дискови хернии и след операции на гръбначния стълб.

Дорзолумбален корсет – случи за укрепване на гръбначния стълб и обхваща областта на гърба и кръста. Може да се използва при сколиоза, кифоза, дискова херния.

Бандажи и коректори за ключица – помага за обездвижване на гърба и раменете. Използват се за коригиране на стойката, при профилактика или лечение на гръбначни изкривявания. Някои от моделите са подходящи и за деца.

Анатомични възглавници за гръб от мемори пяна – те заемат формата на гръбначния стълб и са много удобни, особено за хора, които прекарват много време в офис или автомобил. Облекчават болките в кръста при продължително седене. Анатомичните възглавници са направени от дишаща материя и са много меки на допир.

Предлагаме и различни видове колани против болки в кръста и гърба. Те се регулират с помощта на пристягаща лента. Създават опора за тялото, така че да не заема неправилна позиция, която може да доведе до болки, напрежение и скованост.

Коланите са подходящи за мъже и жени. В някои от тях са вложени и магнитни ленти.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook