Ортопедични чехли и сабо

91 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Ако по цял ден сте на крак или имате проблем със стъпалата, можете да използвате ортопедични чехли или сабо. Разгледайте различните видове, които предлагаме:

Дървено сабо – подходящо е както на жени, така и за мъже. Изработено е от естествена кожа и изключително леко дърво. То е с анатомична форма, което позволява леко движение, без болка. Сабото е препоръчително за хора, които прекарват цял ден на крак, както и за такива с разширени вени.

Мъжки чехли – те са изработени от мека кожа, имат анатомична вътрешна стелка, гъвкави са и много леки. Осигуряват комфорт при всяко движение. Подметката им е много устойчива, а стелката може да се подменя.

Чехли за рефлексотерапия - те осигуряват акупунктурен масаж на ходилата. Имат десетки бутони на пружини, които действат върху различни точки върху стъпалата. Благодарение на този вид масаж се възстановява и правилното функциониране на органите, на които отговарят. Можете да използвате чехлите сутрин или вечер, след баня или докато сте зад бюрото в офиса. Препоръчва се да не ги носите по-дълго от 15 минути, два пъти на ден.

Тук ще откриете още - ортопедични домашни и работни чехли. Някои са изработени от плат, а други от кожа. Изберете тези, с които ще се чувствате най-комфортно, и се движете с удоволствие.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook