Ортопедични продукти за рамо

25 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

В тази категория ще намерите разнообразни ортопедични продукти за рамо. Те могат да бъдат различни ортези, бандажи, стабилизатори, фиксатори, туники и други.

Тук може да намерите различни модели подходящи за деца и възрастни. Използват след различни травматични състояния като фрактури, навяхвания, изкълчвания, а също така и за корекция на позицията на раменете.

Бандажът фиксира раменната става. Може да се използва при фрактура, при натъртване и по време на рехабилитация. Може да се коригира лесно, за да ви пасне възможно най-добре.

Различните видове ортези подкрепят и стабилизират рамото, без да го обездвижват напълно. Използват се най-често след навяхвания, изкълчвания, възпаление или претоварване, както и по време на рехабилитация. Те са изработени от приятна, лека материя, която не запарва, а позволява циркулация на въздушния поток.

Биомагнитните стабилизатори, освен чрез фиксация, въздействат и върху акупунктурните точки на рамото, което облекчава болката. Изработени са от дишаща материя и се предлагат в различни размери.

Фиксаторите за гръб и рамо поддържат областта между плешките. Те са изключително комфорти при носени, тъй като прилепват идеално към тялото. Осигуряват приятен лек масаж. Могат лесно да се регулират. Използват се за коригиране на стойката, при сколиоза, болки в гърба или при слаби гръбни мускули. Някои от моделите са подходящи и за деца.

В този раздел ще откриете и детски туники, бандажи за ръка, рамо и ключица. Те служат за обездвижване, за профилактика и лечение на изкривявания и травми. Регулират се лесно и са изработени от приятна материя, която не запарва кожата.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook