Ортопедични продукти за палеца

32 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

В тази категория може да откриете ортопедични продукти за палец на крака или на ръката, като шини и ортези.

Те се използват за корекция и терапия при различни ортопедични заболявания, в това число изпъкнало кокалче на палеца на крака (халукс валгус). Продуктите са на утвърдени производители и ви гарантират надеждност и сигурност.

Тук ще намерите:

Предпазител за кокалче на палеца - той предпазва кокалчето от триене и натиск. Така се облекчава болката и подуването на палеца. Предпазителите са самозапелящи и могат да се използват многократно.

Силиконов протектор за палеца на крака – прилага при различни деформации. Той предпазва от триене и намалява болката в палеца.

Дневна шина за корекция на кокалче на палеца – тя може да подобри състоянието ви, ако се носи редовно. При носене е нормално да се усеща се лека болка при натиск в ставата, в основата на палеца. Това означава, че шината действа, но без да уврежда ставата. Тя се поддържа лесно и възглавничките й могат да се перат. Вечер можете да използвате нощна ортеза, за да коригирате необичайни деформации.

При нас ще откриете и ортеза за палец на ръката. Тя го фиксира и подпомага оздравяването му. Може да се използва в периода на рехабилитация, след травма или операция, или за да предпазва от наранявания и навяхвания.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook