Ортопедични продукти за бедро

4 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

В този раздел ще откриете ортопедични продукти за бедро.

Такива са стабилизаторите за бедро, наричани още ортеза, които се предлагат в различни размери. Изработени са от еластична материя и имат няколко слоя – неопренова пяна с еластично жарсе, както и самозалепяща се подложка. Целта на ортезите е да облекчат болката от травми или претоварване на мускулите.

Те поддържат постоянна температура, помагат за спадане на отока, за лечение на хематоми или кръвоизливи след травма. Анатомичната форма на стабилизатора на бедро осигурява удобство и не ограничава движенията. Ортезите могат да се използват и за физиотерапия или по време на тренировка.

Тук ще откриете и ластичен регулируем набедреник. Той е изработен от неопрен и е с двустранно найлоново покритие. Може да се поставя както на ляв, така и на десен крак, и има универсално оразмеряване.

Сред ортопедичните продукти за фиксиране при фрактури е и молитановата шина. Тя се съставена от два вида пяна и лек алуминиев слой. Шината е лека и гъвката, и може да се фиксира само с бинт. Целта й е да осигури обездвижване при наранен или счупен крайник. Молитанова шина се използва при необходимост от рентгенова снимка. Тя може лесно да се адаптира към различните особености на пациентите и да се използва всякакви условия.

Тук ще откриете и превръзка за бедро с торба за лед. Тя е подходяща за извършването на студена терапия. Облекчава болката, в следствие на подувания или ожулвания.

Предлагаме и детски корсет при рахит, който се поставя само според указанията и наблюдението на лекар!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook