Ортопедични продукти за пръст чукче (за мъже)

17 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

В тази категория ще намерите ортопедични продукти за корекция и лечение на пръст чукче.

Те могат да бъдат различни подложки, разделители, коректори и протектори, които се поставят на пръстите на ходилото. Изработени са най-често от пореста гума или силикон и могат да имат предпазващи части пълни с гел.

Тук може да намерите:

Възглавничка за изправяне на пръст чукче – има мека подложка и ластични примки, които служат за регулиране на деформациите. Може да се използва за един или за два пръста и има антибактериален ефект.

Коректор за пръсти – снабден е с мека гума, която предпазва от триене и натиск между пръстите. Прилага се в случаите, в които се появи деформация (кокалче) на палеца. Помага за изправянето му и има антибактериален ефект.

Нощни и дневни шини за пръст чукче – те коригират деформацията с лек натиск върху нея. Едновременно с това обаче облекчават натоварването върху горната част на стъпалото.

Подложки за пръст чукче – те регулират позицията му. Имат мека възглавничка, която служи за опира на пръстите. Някои от моделите са покрити със сребърни йони.

Ако имате артритни изменения или други деформации на кръстите на краката, можете да използвате силиконов разделител за пръсти. Те облекчават мазоли, мехури и синини, тъй като не позволяват на пръстите на краката да се трият един в друг.

Разгледайте разнообразието от ортопедични продукти, подходящи за пръст чукче, и изберете вашия!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook