Ортопедични продукти за лакът (за жени)

62 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

Тук може да намерите голямото разнообразие от ортопедични продукти за лакът от утвърдени производители – налакътници, стабилизатори, ортези, бандажи, шини.

Те се използват най-често след различни травми, фрактури и ортопедични заболявания като епикондилит (тенис лакът). В категорията може да намерите:

Налакътници без фиксатори – представляват ластични ортези за лакът. Използват се за терапия и за поддържане на лакътната става при нестабилност или възпаление на меките тъкани, облекчават болката и подпомагат възстановяването. Помагат за облекчаване на болката. Използват се от спортисти, най-вече тенисисти, за предотвратяване на травми.

Стабилизиращи ортези за лакът, фиксатори и шини – използват се след операция или травма за фиксиране на лакътната става. Може да се прилагат при разтежения, възпаления, фрактури и други. Някои от моделите са специално създадени за деца.

Епикондиларен бандаж – целта му е да осигурява висока компресия подобно на другите налакътници. Изработен е от дишаща материя. Позволява циркулация на въздуха. Някои от моделите са с вградени сребърни нишки и алое вера. Използват се за намаляване болката в лакътя. Препоръчват се за спортисти за предотвратяване на травми. Бандажите са подходящи както за лява, така и за дясна ръка.

Биомагнитен стабилизатор за лакът – служи за стабилизиране на движенията на лакътя. Изработен е от еластична материя, която позволява на кожата да диша. Стабилизаторът има вградени магнити, които осигуряват биомагнитно лъчение. То помага за засилване на кръвообращението, което води до по-бърза регенерация. Биомагнитничт стабилизатор се използва при различни видове ревматизъм, възпаления на ставите и други. Успокоява и премахва болката. Предлага се в различни размери.

Ръкавица при лимфедем – помага за намаляване на отоците. Използва се за лечение на лимфедем.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook