Ортопедични продукти за китка (за жени)

88 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

В тази категория може да намерите различни ортопедични продукти за китка на утвърдени производители.

Те включват различни накитници, ортези, фиксатори и шини, които се използват най-често след навяхвания, изкълчвания, счувания, аретирит, артроза, разтежения тендовагинит, като и за предпазване от травми при различни видове спорт.

В този раздел ще откриете:

- Накитник – най-често се използва за профилактика и защита на китката при спорт или тежка физическа активност. Най-често се изработва от неопрен или еластична материя. Помага при лечение на артрит, артроза, различни видове разтежения и травми. Предлагаме самозалепващи се накитници в универсален размер, както и такива за деца.

- Ортеза за китка – можете да се използва при разтежения на сухожилията, навяхване, счупвания или следоперативно лечение. Изработена е от еластична материя и създава отлична фиксация на увредената част. Много от ортезите имат и вградена шина за допълнителна стабилизация. Част от ортезите са подходящи и за деца

- Биомагнитен стабилизатор за китка – той осигурява компресия и стабилизира движенията. Помага за по-бързото възстановяване, подобрява кръвообръщението. Може да се използва при хронични възпаления, ревматизъм или други заболявания. Предлага се в различни размери.

Конопена ръкавица и гривна – те повлияват артрози, артрити, ревматизъм. Допирът им има информационно, енергийно и биохимично въздействие. Облекчават болката, премахва напрежението и събралото се електричество.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook