Ортопедични продукти за бременни (за мъже)

1 продукт
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

В тази раздел може да намерите ортопедични продукти за бременни.

Тук ще откриете различни колани и еластични корсети, които могат да се използват, както по време на бременността, така и след раждане. По време на бременността те помагат да избегнете натоварване в малкия таз и кръста, докато износвате бебето. След раждане се използват, за да се предотврати деформация на стената на корема и увисване.

За всички бременни предлагаме чорапогащници от медицинска ликра. Те са със специален отвор, който да предпазва корема, а коланът над него, ще ви осигури по-голяма стабилност. Чорапогащникът е изработен от мека, дишаща материя, за да ви осигури максимален комфорт.

Тук ще откриете и колани за бременни от неопрен с фиксиращ механизъм. Те осигуряват стабилност в областта на кръста и малкия таз. Особено полезни са през последните месеци от бременността.

Някои от коланите за бременни са антибактериални. Те са меки, направени от памучни еластични влакна с подсилващи нишки, които осигуряват здрава опора на гърба. Разгледайте нашите продукти, те се предлагат в различни размери, и изберете вашия!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook