Ортопедични медицински продукти (за мъже)

1019 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

Ортопедичните медицински продукти служат за: фиксиране, стабилизиране, поддържане на различни части на тялото след травма, оперативна интервенция, наранявания, навяхвания или деформации.

Тук ще откриете голямо разнообразие от ортопедичните медицински продукти на утвърдени производители. Това са: шини, ортези, стабилизатори, фиксатори, предназначени за различни части на тялото. Те ограничават движенията, с цел да осигуряват безпроблемно преминаване на оздравителния процес.

При нас ще откриете различни видове: набедреник, наглезенка, накитник, наколенка, налакътник, както и колани и корсети при болки и други проблеми в гърба и кръста. Те облекчават напрежението в съответните области на тялото, подобряват кръвообращението, поддържат постоянна температура на мястото, без да го запарват и могат лесно да се регулират.

Предлагаме и по-специфични ортопедичните медицински продукти, корсети и колани за гръден кош и за корем – подходящи за след бременност или операция в тази област; детски корсети при рахит; ортопедични продукти при херния; различни видове яки за травми на врата; както и корсети за след липосукция и лифтинг.

За поддържане на ръката, лакътя и рамото, можете да използвате бандаж или туника. Те намаляват напрежението в тези области. Препоръчват се при различни видове фрактури в областта на раменната и подраменните кости. Бандажите и туниките се регулират и поставят лесно, освен това са лесни за поддържа.

От ортопедичните медицински продукти за стъпала ще откриете: стелки, подложки за пети, както и подложки и възглавнички за напречен и надлъжен свод. Тяхната цел е да облекчат напрежението при стъпване. Намаляват риска от травма на глезена, крака или коляното. Някои видове стелки са специално предназначени за плоскостъпие или вродено криво стъпало.

Сред по-специфичните ортопедични продукти са: възглавнички, коректори и подложки за пръст чукче. Те упражняват лек натиск с цел да регулират неправилната позиция на пръста. Тук ще откриете и ортопедични чехли и сабо, които масажират стъпалото, укрепват мускулите и не натоварват ставите.

Ортопедичните медицински продукти се използват за лечение на различни видове травми и наранявания, а някои от тях са предназначение и за профилактика.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook