Ортопедични и силиконови стелки (за жени)

103 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

В тази категория може да намерите различни модели ортопедични и силиконови стелки. Те се използват за подобряване на комфорта и удобството при ходене или спорт, както и при различни здравословни проблеми, като диабетно стъпало и плоскостъпие.

Ортопедичните стелки са създадени, за да поемат тежестта в петата и предната част на стъпалото, поддържайки неговите анатомични сводове. По този начин се намалява рискът от травма на глезена, крака или коляното. Освен това краката ви няма да се уморяват толкова бързо.

Стелките поддържат свода на ходилото с допълнителни възглавнички и осигуряват опора при стъпване. Изработени са от висококачествена дишаща материя, която не спарва крака и позволява добра циркулация на кръвта. Ортопедичните стелки са подходящи за хората, които прекарват дълго време на крак, както и за спортисти, които искат да се предпазят от евентуални наранявания.

Тук ще откриете и термо стелки, които осигуряват удобство и стабилност. Можете да ги използвате през студените месеци, за да задържате топлината в обувките. Подходящи са за ежедневна употреба, а някои от моделите - и за туризъм.

Тук ще откриете и различни видове силиконови стелки. Някои от тях могат да коригират неправилната позиция на крака – това са страничните подложки. Можете да ги използвате при плоскостъпие или вродено криво стъпало.

Силиконовите стелки пасват на различни видове обувки. С тях можете да коригирате надлъжен и напречен свод, да ги използвате за подложка на свода или на петите. Те намаляват напрежението и омекотяват движението.

Разгледайте различните видове ортопедични и силиконови стелки, които предлагаме, и изберете вашите!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook