Медицински принадлежности

3873 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

В този раздел ще откриете голямо разнообразие от медицински принадлежности.

Можете да намерите апарати и уреди за следене на здравословното ви състояние, за диагностика, обезболяване и други. Предлагаме още: въздухопречистватели, овлажнители за въздух, електрически одеяла и грейки, инхалатори, стероскопи и термометри.

В раздела има и медицински консумативи като: абокати, компреси, игли и спринцовки, катетри, медицински ръкавици, медицински стъклени шишета, операционни сетове и чаршафи, стерилни контейнери, уринаторни торби и колектори, тапи за уши, хирургически и медицински инструменти, хирургически конци и маски. 

Ако имате нужда от кутии, резачки и дозатори за лекарства, тук ще намерите всичко необходимо за по-лесния и редовен прием на необходимите ви медикаменти.

В раздела има голямо разнообразие от ортопедични медицински продукти за всяка част на тялото. Те ще ви помогнат да облекчите болката след травма, операция или в следствие на заболяване. Някои ортопедични медицински продукти могат да се използват в периода на рехабилитация.

Ако имате проблеми със зрението, разгледайте различните видове очила, които предлагаме. Имаме слънчеви очила, такива с диоптър, детски, за нощно шофиране и подобряване на зрението.

Медицинските помощни средства, които ще откриете тук, са: аптечки за първа помощ, бастуни и патерици, кинезио ленти, колани за след раждане и бельо за бременни, сутиени и бански за гръдна епитеза, чанти за спешна помощ, както и чорапи и чорапогащи за разширени вени.

В раздела ще намерите различни превързочни медицински продукти, сред които: лигнин, медицински бинтове, памук и превръзки, които са изключително надеждни и на утвърдени производители.

В категорията ще откриете и различни по вид тестове: биохимични, за овулация бременност, за кръвна захар и дори за наркотици.

© 2007 - 2023 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook