Медицински изделия при въшки

17 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Главовата въшка се среща само при хората. Предава се много лесно – чрез допир на косата до тази на заразен човек. Въшките не могат да скачат, нито да летят, а се захващат здраво за космите на косата чрез шестте си крачета.

Можете да познаете, че са ви нападнали по честите сърбежи, които изпитвате по скалпа си. Това се дължи на факта, че въшките се хранят с кръв и именно пробождането на скалпа ви създава това неприятно усещане на сърбеж. За щастие въшките не са опасни за здравето, но са доста неприятни и ако не бъдат отстранени на време, могат да ви създадат голям дискомфорт.

Въшките са сиви или кафяви на цвят и могат да достигнат големите от 0,5 до 3 мм. Когато се премахнат от човека, умират до 24 часа.

Най-често засегнати от въшки са децата. Те залепват за косъма на около 1 - 1,5 см от кожата на главата, където е най-топло.

За унищожаване на въшките, можете да използвате някои от медицинските изделия при въшки, които ще откриете тук. Шампоани, балсами, спрейове – всички те ще ви помогнат да се отървете от въшките, както и да се предпазите от появата на нови.

Продуктите действат бързо, нанасят се лесно и се измиват безпроблемно от косата.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook