Загряващи пластири и гелове

9 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

При напрежение в мускулите, претоварвания, разтежения или ставни болки можете да използвате загряващи пластири и гелове.

Те подобряват кръвообращението и намаляват болката, благодарение на съдържащите се в тях активни съставки с ревулзивно действие. Затоплящият им ефект се усеща веднага и трае до няколко часа.

След втриването на геловете в кожата, съставките им проникват в дълбочина и помагат за отпускане на скованите и болезнени мускули и стави. Те могат да се прилагат върху крака, ходила, ръце, китки, рамене, гръб и други части на тялото.

Терапевтичното действие на затоплящите пластири е подобно, като ефектът му трае до 16 часа.

Предлагат се и затоплящи пластири, които отделят топлина благодарение на химична реакция с кислорода и могат да послужат за сгряване при излагане на студ, менструални и други болки.

Загряващите пластири и гелове могат да се използват от хора, чувствителни на студ, при работа на открито, при настинка или студени крайници.

Не забравяйте след употреба задължително да измиете ръцете си. Избягвайте контакт с очите, носа и устата. Не нанасяйте върху раздразнена или напукана кожа.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook