Медицински изделия при разширени вени и хемороиди

19 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Разширените вени са проблем, който често се предава генетично. Причината за развитието му е свързана със слабостта на съединителната тъкан.

Има и външни фактори, които също увреждат вените – продължителното стоене на едно място, постоянното носене на обувки на висок ток, наднорменото тегло.

Можете да предотвратите появата на разширени вени като носите удобни обувки, спортувате редовно, стимулирате кръвообращението със студени душове и избягвате продължителното излагане на слънце.

Ако разширените вени вече са се появили и търсите как да ги облекчите, можете да изберете някой от продуктите в този раздел. Те намаляват отоците в долните крайници, усещането за тежест и умора и се абсорбират напълно от кожата, без да остават следи.

Хемороидите са тема табу и повечето хора се срамуват да говорят за подобен проблем. Те са съпроводени със симптоми като: сърбеж, парене и болка.

Ако обаче не се лекуват на време, могат да доведат до усложнения. Появата на хемороиди може да е в следствие на вродена слабост на съединителната тъкан, затлъстяване, бременност или напреднала възраст.

Лошите хранителни навици и липсата на физически упражнения могат да причинят запек, който е сериозна предпоставка за развитието на хемороиди.

Тук ще намерите продукти, които ефективно успокояват и облекчават сърбежа, паренето, дразненето и болката. При нужда се консултирайте с лекар.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook