Медицински изделия за устната кухина (за бебето и детето)

8 продукта
Сортирай:
Пол: Дете
На страница по:

 

В лечението на оток на венците или стоматит (възпаление на лигавицата на устната кухина) много често се използват медицински изделия.

Грижата за устната кухина е изключително важна и още при първи симптоми и неразположение е добре да потърсите помощ и да се насочите към подходящи продукти.

Ежедневната хигиена на зъбите и венците е от съществено значение за предотвратяване на образуването на зъбна плака, развитието на бактерии или появата възпаление на венците.

Тук ще откриете висококачествени продукти за здравето на венците, които успешно се борят с появата на афти, наранявания, причинени от зъбни протези и шини, възпаление на венците и лош дъх.

Имаме и богата гама от медицински изделия за здравето на зъбите, които включват: гелове за уста при никнещи зъбки, кремове за фиксиране на протези и други.

Предлагаме и спрейове и таблетки за смучене против възпаления в устната кухина. Те служат за овлажняване на гърлото и лигавицата, както и за подпомагане на лечението на вирусни инфекции на горните дихателни пътища.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook