Начало Е-Аптека Медицински изделия Устна кухина BERLIN CHEMIE АНАФТИН БЕБЕ гел 12% 10 мл.

АНАФТИН БЕБЕ гел 12% 10 мл.

Арт. #30056438

АНАФТИН БЕБЕ гел 12% 10 мл.

Био-адхезивен гел за уста при никнещи зъбки. Образува невидим филм, който защитава венците от дискомфорт и болка. Натуралните му съставки помагат за намаляване на болката и зачервяването в засегнатите зони.

Апликаторът е снабден със силиконова четка, която нежно масажира венците, като по този начин осигурява облекчение на дискомфорта и симптомите, свързани с никненето на зъбките.
Анафтин бебе гел не съдържа локални анестетици, лекарства, алкохол или захар.
Не причинява дразнене при приложение и има приятен вкус на банан.

Указания за употреба: Нанесете достатъчно гел, за да покриете засегнатата зона и нежно масажирайте венците с апликатора.
За предпочитане е да се прилага след хранене и преди бебето да заспи, за да се улесни образуването на филма и да има по-добър ефект за облекчаване на болката. Използвайте толкова често, колкото е необходимо. Затваряйте капачката след всяко приложение. Отстранете всякакви остатъци от продукта, които могат да попречат на следващото приложение на гела.

Състав: Вода, поливинилпиролидон (PVP), малтодекстрин, пропиленгликол, PEG-40 хидроге-нирано рициново масло, Aloe barbadensis, ксантанова гума, аромат, калиев сорбат, натриев бензоат, динатриев ЕДТА, натриев хиалуронат, ксилитол, цетилпиридин - хлорид, глициретинова киселина, Crocus sativus

Внимание:
Всяка туба Анафтин бебе гел при никнене на зъбки трябва да се използва само от един-единствен пациент, за да се избегне кръстосано замърсяване на апликатора и гела.
Употребата на продукта е противопоказана при данни за свръхчувствителност към някоя от съставките.
Ако сте бременна, попитайте Вашия лекар преди употребата на гела.

Продуктът трябва да се прилага само от възрастен.
Това медицинско изделие не е играчка!
НИКОГА не го оставяйте в ръцете на дете.
Съществува риск от задавяне!

Проверете медицинското изделие преди употреба за всеки признак на увреждане или скъсване и по време на приложение на гела обърнете внимание дали някоя част от горния край на апликатора не се е отделила. Ако това се случи, спрете да го използвате.
Не се опитвайте да възстановите отделената част.

Спрете употребата на изделието, след като гелът е свършил.
Да не се замразява.
Да не се използва след срока на годност или ако тубата изглежда увредена или тече.

Съхранение:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Да се съхранява на стайна температура, далече от директна топлина.

Опаковка: 10 мл.

Производител: Sinclair Pharma Sri, Италия.

Аналози на АНАФТИН БЕБЕ гел 12% 10 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ АНАФТИН БЕБЕ гел 12% 10 мл.

АНАФТИН БЕБЕ гел 12% 10 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиАлтернативна медицинаЛюбопитноНовиниЗдравни проблемиСнимкиИсторияПроизводителиЛайфстайлЛеченияСпортПсихологияХранене при...Социални грижиФизиологияНормативни актовеОрганизацииКлинични пътекиСпециалистиНаправления в медицинатаМедицински изследванияЗаведения