BERLIN CHEMIE

84 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Berlin-Chemie разработва, произвежда и продава фармацевтични продукти. Тя е дъщерна компания на Menarini Group, която заема водеща позиция на италианския фармацевтичен пазар.

Menarini е създадена през 1886 г. с централа във Флоренция. Тя се развива през няколко поколения, за да се превърне в световна фармацевтична компания.

Две са основните стратегически цели, които преследва: изследвания и глобализация. Menarini Group има репутация на ефективен и надежден партньор в областта на разработката на нови медикаменти и в обмена на научни постижения.

Berlin-Chemie последователно изпълнява стратегическите цели на групата като част от своите ръководни принципи. Тя е компания с динамично развитие и богати традиции. Началото й е поставено през 1890 г. от Берлин Адлерсхоф. Някой от служителите са пето поколение на семейства, работещи и участващи пряко в разработката, производството и търговията на лекарства на компанията.

Главният офис на Berlin-Chemie се намира в Берлин, откъдето се разпределят дейностите. Организациите на фирмата работят успешно в още 30 европейски и азиатски държави. Служителите са от над 70 нации, което разнообразие допринася за силните позиции на компанията.

Дейността на българското представителство се определя от политиката на централата в Берлин.

Държава: Германия

Сайт: www.berlin-chemie.bg

© 2007 - 2022 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook