Лекарства при алергии

52 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Алергията е състояние на организма, при което имунната система разпознава като агресивно безобидно чуждо вещество (алерген), което поражда бурна възпалителна реакция.

Алергиите могат да се появят на всяка възраст и са силно повлияни от генетично предразположение. Тук ще откриете различни видове лекарства при алергии без лекарско предписание. Те помагат за облекчаване на симптомите, най-честите от които са сърбеж и дразнене.

Хистаминът е основна причина за типичните симптоми на алергия. Той причинява възпалителна реакция и предизвика симптоми като хрема, подути дихателни пътища и сълзене на очите.

Силните пристъпи на кихане, зачервяване и умора също са признаци на алергия. Лекарствата, които ще откриете тук, могат да осигурят сигурно и бързо облекчение на симптомите на алергия. Те потискат ефекта на хистамина.

Могат да се използва при: конюнктивити, уртикария, дермографизъм, контактен дерматит, лекарствени и хранителни алергии, ухапване от насекоми.

Предлагаме и хомеопатични лекарства при алергии, чиято цел е да подадат сигнал към организма, който да мобилизира самооздравителните му сили.

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook