Детски колички и аксесоари за колички

43 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете разнообразие от детски колички, както и необходимите аксесоари за колички. Те са с изчистен дизайн и в различни цветове. Ще направят излизането с вашето бебе много по-лесно и приятно. Детето ви ще се чувства комфортно във времето, прекарано навън.

Бебешките колички в този раздел са висококачествени, сигурни и надеждни. Те са стабилни, дори при неравен терен. Четирите им гумени колела са устойчиви на пробиване, освен това са изключително маневрени. Бебешките колички разполагат и с централна спирачка, която позволява бързо и лесно заключване и отключване. Освен това имат и предпазни колани, които гарантират безопасността на вашето дете. Те могат да се регулират, така че да се напасват спрямо растежа на бебето. Бебешките колички се сгъват и разгъват много лесно, така че можете спокойно да ги събирате в автомобила си.

В раздела ще откриете и бебешка количка 3 в 1, която включва кошче и седалка за автомобил. Тя може да се използва дълги години. Отделно предлагаме и аксесоари като чанта за количка, в която да съхранявате пелени и други нужни на детето вещи. Светлоотразителите за бебешки колички са много полезни в градска среда, особено през зимните месеци или през нощта, когато видимостта е намалена. Можете да вземете сенник, чадър, дъждобран или комарник за количка, за да предпазите детето си от дъжд и вятър, силно слънце и насекоми.

Разгледайте бебешките колички и аксесоари, и изберете тези, които ще са най-полезни за вас!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook