ФЕРМЕНТИРАНЕ НА ХРАНИТЕ ЗА ЗДРАВЕ - КАТРИН АТКИНСЪН - ХЕРМЕС
Арт. №: 30082312ФЕРМЕНТИРАНЕ НА ХРАНИТЕ ЗА ЗДРАВЕ - КАТРИН АТКИНСЪН - ХЕРМЕС
През последно време интересът към чревната микрофлора нараства, вследствие на което се възроди забравената традиция за консумиране на ферментирали храни. Това е най-полезният начин да си набавим важни минерали, витамини, храносмилателни ензими и бактерии. Част от националната култура на българите е заквасеното мляко и киселото зеле, но разнообразието от ферментиралите храни е доста по-голямо.
Книгата е наръчник, в който ще намерите традиции, основни техники за ферментиране на плодове и зеленчуци, начини за приготвяне на жива хлебна закваска, а също и 40 рецепти за различни напитки и храни.
ISBN: 9789542618645.
Страници: 216.
Година: 2018.
Тегло: 0.2000 кг.
Размери: 13 x 20 см.
Цветност: черно / бяла.
Корица: мека.
Език: български.
Подобни продукти на ФЕРМЕНТИРАНЕ НА ХРАНИТЕ ЗА ЗДРАВЕ - КАТРИН АТКИНСЪН - ХЕРМЕС
ХРАНА, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ - ОПРА УИНФРИ - ХЕРМЕС
ЛЕЧИТЕЛЯТ МЕДИУМ - НАЙ-ПОЛЕЗНИТЕ ХРАНИ - АНТЪНИ УИЛЯМ - ХЕРМЕС
ХЕЛАТОТЕРАПИЯТА И ВАШЕТО ЗДРАВЕ - д-р Майкъл Дженсън
СЕНЗАЦИОННАТА АНТИРАКОВА ДИЕТА НА Д-Р ВУЛФ ЛАСКИН - Д-Р НИКОЛАЙ-КОЛЕВ
ХРАНИ СЕ ДОБРЕ, ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАШ ДОБРЕ - Д-Р САРА БРЮЪР - ХЕРМЕС
ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ - ОТ А ДО Я - Д-Р ДЖОН БРИФА - ХЕРМЕС
ФЕРМЕНТИРАНЕ НА ХРАНИТЕ ЗА ЗДРАВЕ - КАТРИН АТКИНСЪН - ХЕРМЕС е свързан към
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Кефир - приготвяне у дома, ползи и рецепти
- Употреба на "кафе" от глухарчета, като средство, подпомагащо превенцията срещу онкологични заболявания
- Воден кефир (Японски кристали) - с какво може да ни е от полза и как да го приготвим у дома
- Как и защо да си направим вода с електролити
- И билките имат странични ефекти
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- 15 от най-красивите стихове от световната поезия
- Хранене през тръба
- Мляко с какао
Коментари към ФЕРМЕНТИРАНЕ НА ХРАНИТЕ ЗА ЗДРАВЕ - КАТРИН АТКИНСЪН - ХЕРМЕС