Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Тестове Бременност Healthpoint Ltd ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ КЛИЪР И СИМПЪЛ (CLEAR & SIMPLE) ДИГИТАЛЕН * 1

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ КЛИЪР И СИМПЪЛ (CLEAR & SIMPLE) ДИГИТАЛЕН * 1

Арт. #30072083
14.90 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 4 гласа
Виж всички от Healthpoint Ltd ›Виж всички Тестове за бременност ›

 ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ КЛИЪР И СИМПЪЛ (CLEAR & SIMPLE) ДИГИТАЛЕН * 1

Независимо дали се опитвате да заченете, или имате съмнения, че сте бременна – Clear&Simple ще ви помогне да откриете максимално бързо своите отговори. Наясно сме колко стресиращо понякога може да бъде планирането на бебе. Ето защо всеки от нашите продукти преминава редица лабораторни тестове, преди да достигне до търговската мрежа, за да сме сигурни, че ще получите възможно най-бързи и точни резултати. 
Всички тестове Clear&Simple са с точност над 99%!
Clear&Simple е водеща английска марка за тестове за бременност и овулация, чийто фокус е да достави на потребителите си широка гама от иновативни и висококачествени продукти на достъпни цени.

Изпитвате трудност с тълкуването на резултатите от теста за бременност? Чудите се дали виждате бледа втора черта или не? Дигиталният тест Clear&Simple ще изпише на екрана си недвусмислен резултат и ще изчисти всички съмнения. Неговата чувствителност е 25 mIU/ml. Препоръчително е да се ползва от първия ден на закъснението на цикъла.

Clear&Simple digital pregnancy test:

  • С над 99% точност;
  • Отчита лесен за разчитане резултат само след 5 минути;
  • Предназначен за употреба в домашни условия.

ПРЕДИ УПОТРЕБА:
1. Моля прочетете внимателно листовката.
2. Не е необходимо да събирате урина в съд, тъй като тестът може да се използва директно под струята, докато пишкате.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Предупреждения:
Не отваряйте фолиевата опаковка, докато не сте напълно готова за теста. По време на тестването никога не задържайте устройството с насочен нагоре накрайник. Бъдете внимателна. Важно е да не попадне урина по различните части на устройството, освен по предназначения за целта абсорбиращ връх.

1. Отворете фолиевата опаковка непосредствено преди употребата и извадете писалката. Издърпайте капачката, за да се покаже абсорбиращият връх. Дръжте писалката, така че върхът й да сочи надолу и го поставете под струята с урина или го потопете в съд с урина за около 10 секунди. Ще чуете звуков сигнал и на екрана ще се появи символ на пясъчен часовник, който примигва.

Звуковият сигнал означава, че абсорбиращият връх е напоен с достатъчно количество урина, за да се направи теста.

2. Поставете отново капачката и оставете теста на равна повърхност.
Пясъчният часовник ще продължи да мига, което показва, че тестът е започнал да отчита. След 5 минути ще чуете втори звуков сигнал. Пясъчният часовник ще спре да мига и на екрана ще се появи резултатът.

Ако символът на пясъчен часовник не се появи до 2 минути погледнете въпрос 7 от секция „Често задавани въпроси".

РАЗЧИТАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ:

БРЕМЕННА СТЕ - Ако на екрана на теста се появи надпис "Pregnant" означава, че сте бременна. Вижте въпрос 4 от секция „Често задавани въпроси".

НЕ СТЕ БРЕМЕННА - Ако на екрана на теста се появи надпис "Not Pregnant" означава, че няма наличие на бременност. Вижте въпрос 5 от секция „Често задавани въпроси".

НЕВАЛИДЕН РЕЗУЛТАТ - Ако на екрана на теста се появи надпис "Error" означава, че тестът е невалиден. Повторете процедурата с нов тест. Вижте въпрос 6 от секция „Често задавани въпроси".

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

1. Как работи тестът за бременност Clear&Simple?

При жена, която не е бременна, хормонът hCG (Human Chorionic Gonadotropin) нормално присъства в урината в много малки количества (обикновено 5 mIU/ml). При наличие на бременност, женското тяло произвежда значителни количества от него. До времето на първия ден от закъснението на менструацията, този хормон вече би трябвало да е достигнал до нива, които да бъдат засечени от теста. Clear&Simple отчита hCG хормона в урината при стойност от 25 mIU/ml. Продуктът е предназначен за употреба в домашни условия.

2. Кога мога да направя теста?

Можете да се тествате от първия ден на закъснение на Вашата менструация. Съветваме Ви да използвате първата урина за деня, тъй като тя съдържа по-голямо количество от hCG хормона. Въпреки това може да направите теста по-всяко време на деня.

3. Колко точен е тестът Clear&Simple?

В лабораторни условия тестовете Clear&Simple показват точност от над 99% при употреба в първия ден от закъснението на менструацията.

4. Какво да направя ако тестът ми е положителен (бременна съм)?

Положителният резултат означава, че в урината Ви са били засечени нива над 25 mIU/ml на hCG хормона. Необходимо е да се обърнете към Вашия лекар, който ще Ви каже какво трябва да направите по-нататък.

5. Какво да направя ако тестът ми е отрицателен (не съм бременна)?

Ако резултатът от теста е отрицателен вероятно не сте бременна или сте в много ранна бременност, при която нивата на hCG хормона не са достатъчно високи, за да бъдат отчетени от теста.
Има вероятност да не сте калкулирали правилно първия ден от закъснението на менструацията Ви. Ако сте се тествали по-рано, изчакайте 48 часа и направете нов тест. Ако Вашата менструация закъснява, тествайте отново след 72 часа. Ако тогава отново имате отрицателен резултат и все още нямате цикъл, желателно е да посетите Вашия лекар.

6. Какво да направя ако тестът е невалиден?

Ако тестът не е сработил коректно, е необходимо да повторите тестването. Използвайте нов тест. Възможните причини за грешка са:

  • Абсорбиращият връх не е държан надолу под струята с урина или не е поставен на равна повърхност по време на отчитане на резултата;
  • Абсорбиращият връх не е намокрен достатъчно;
  • Абсорбиращият връх е задържан повече от необходимото време под струята с урина и е намокрен прекалено много;
  • Налице е ефектът на Hook (вижте въпрос 8 от секция „Често задавани въпроси").

7. Какво да направя ако символът с пясъчен часовник не се появи на екрана?

Това означава, че тестът не е сработил правилно. В този случай е необходимо да повторите тестването. Използвайте нов тест.

8. Има ли фактори, които могат да повлияят на резултата?

Тестването прекалено скоро след употребата на лекарства за фертилитет, които съдържат hCG хормона, може да даде подвеждащи резултати. Ако наскоро сте спряла да приемате хормонални контрацептиви или използвате средства за фертилност като chlomiphene citrate, Вашата менструация може да бъде нередовна, което да Ви подведе да се тествате прекалено рано. Ако наскоро сте била бременна, е възможно да имате фалшив положителен резултат. Извънматочна бременност, кисти на яйчника, менопауза и някои много редки заболявания могат също да доведат до отчитането на подвеждащ резултат.
Ако имате положителен резултат, но в последствие не се потвърди бременност, е възможно да сте направила спонтанен аборт в ранните етапи на бременността.
При някои жени, които са бременни след 6 г.с. е възможно да се получат некоректни резултати (2 бледи линии), поради много високите нива на hCG хормона (т.нар. hook effect).

Ако получите неочаквани резултати е желателно да ги обсъдите с Вашия лекар.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

1. Продуктът е само за in vitro диагностика (тестът НЕ е предназначен за вътрешна употреба).
2. Не използвайте теста след изтичане срока на годност, маркиран на опаковката.
3. Всеки тест за бременност е предназначен за еднократна употреба. Не използвайте един и същи тест повторно.
4. Не използвайте теста, ако защитното му фолио е разкъсано или повредено.
5. След като защитното фолио бъде отворено, тестът трябва да се използва веднага.
6. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА!
7. Не замразявайте.

Препоръки:
Винаги, когато избирате тест за бременност, е хубаво да обръщате внимание на неговата чувствителност, за да сте сигурна, че отговаря точно на Вашите нужди. 
Всеки от тестовете Clear & Simple е подходящ за употреба по всяко време на деня. В случай, обаче, че се тествате преди закъснението, препоръчваме да използвате първата сутрешна урина, тъй като тя съдържа най-големи количества от хормона на бременността. 
Винаги преди употреба прочитайте листовката, защото тя съдържа важна информация за правилното използване на теста.

Опаковка: 1 брой.

Производител: Guangzhou Wondfo Biotech Co., Китай.

Произведено за: Healthpoint Ltd., Великобритания.

ФАЙЛОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ КЪМ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ КЛИЪР И СИМПЪЛ (CLEAR & SIMPLE) ДИГИТАЛЕН * 1

Аналози на ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ КЛИЪР И СИМПЪЛ (CLEAR & SIMPLE) ДИГИТАЛЕН * 1

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ КЛИЪР И СИМПЪЛ (CLEAR & SIMPLE) ДИГИТАЛЕН * 1

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ КЛИЪР И СИМПЪЛ (CLEAR & SIMPLE) ДИГИТАЛЕН * 1 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаСнимкиНовиниИзследванияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноИсторияЛеченияАлт. медицинаФизиологияХранене при...Клинични пътекиБотаникаПсихологияСпортТестовеАнкетиДиетиСоциални грижиНаучни публикацииПатологияВидеоЗдравни проблемиСпециалистиНормативни актовеПроизводителиИнтервюта