Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Тестове Бременност TEAMPRO ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ BE.LIVE PRO

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ BE.LIVE PRO

Арт. #30058637
10.50 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.9, 12 гласа
Виж всички от TEAMPRO ›Виж всички Тестове за бременност ›

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ BE.LIVE PRO

Система от 2 броя тестове: ранен (тест 1) и точен (тест 2) отговор.  Разработени по специална технология RCI (Rapid Chromatographic Immunoassay). Гарантират 99.9% точност. Приложими по всяко време на денонощието. Притежават маркер за контролната линия, който показва точно къде трябва да се появи тя, за да е валиден резултатът. Практични за употреба, без необходимост от чашка или пипета.

Предназначени за външна употреба и самостоятелно тестване.

Съдържание: два теста с различна чувствителност.

Тест 1 (ранен) е с чувствителност 10 miU/ml. Ниската чувствителност позволява по-ранно тестване, една седмица преди закъснението, тъй като улавя насищането на хормона във все още ниски нива.

Отчитане:

  • 2 черти – бременна сте;
  • 1 черта – вероятно не сте бременна. Тъй като темпът на насищане на хормона hCG е индивидуален, резултатът на този етап не е окончателен. Потвърдете резултата на първия ден от закъснението с тест 2.

Тест 2 (точен) е с чувствителност 20 miU/ml и е приложим на първия ден от закъснението на цикъла, така че да потвърди вече получения резултат от тест 1.

Отчитане:

  • 2 черти – бременна сте;
  • 1 черта – не сте бременна.

Съхранение: При температура от 4-30 °C.

Производител: Nantong Egens Biotechnology Co, Германия.

Вносител: "Тийм Про" АД, България.

Аналози на ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ BE.LIVE PRO

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ BE.LIVE PRO

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ BE.LIVE PRO Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаИсторияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиНовиниТестовеФизиологияПсихологияКлинични пътекиХранене при...СпециалистиСпортАнкетиДиетиМедицински изследванияНаучни публикацииАлтернативна медицинаСоциални грижиВидеоЛеченияЗдравни проблемиНормативни актовеПроизводителиИнтервютаБотаникаПатологияОрганизацииРецептиЗаведения