HERBA MEDICA

48 продукта
Сортирай:
На страница по:

Българската компания Herba Medica е учредена през 1994 г. и още от самото начало залага на девиза "Грижа за здравето чрез изцяло натурални средства". Тя е един от водещите производители и дистрибутори на хранителни добавки в България. Продуктовата й гама наброява повече от 100 артикула, предназначени за профилактика и лечение на различни заболявания. Компанията обхваща основните нарушения на органи и системи, с цел да се осъществи изцяло натурално и качествено лечение, спазвайки основния холистичен подход за лечение на заболяването.

Продуктите от гамата на Herba Medica са с непрекъснато растяща репутация сред професионални терапевти, лекари и фармацевти, базирайки се на изобилие от билки и традиции в билколечението и любовта към продуктите. 

Стремежът на компанията е да поддържа най-високото качество на производство: хранителните добавки са разработени от натурални съставки. Суровините се получават от сертифицирани производители. Осъществява се системен контрол на всеки етап от производството и внедряването на най-съвременните методи за преработка на натуралните съставки, с цел да се повиши ефективността им.

Хербамедика ЕООД е водещ производител и дистрибутор на хранителни добавки и медицински изделия. Известни брандове са Flexcode, Coxamin, Prim Oil, Liquid OFF, Magne Marine, Melatonin liquid, Sam-e Real и други.

Компанията участва на много търговски изложения както в България, така и в чужбина.  Изцяло българска собственост с дългогодишен опит на българският пазар Хербамедика ЕООД е предпочитан партньор. Партньори в  дистрибуцията в България са Софарма Трейдинг, Фьоникс, Стинг, Фармнет и Фаркол.    

Продуктите й се разпространяват в Канада, САЩ, Чехия, Литва, Словения и Македония, което се осъществява благодарение на партньорските компании. 

Herba Medica е сертифицирана по ISO 22000:2006 - международният стандарт, който интегрира система за управление безопасността на храните. Тя гарантира и осигурява производството на безопасни хранителни добавки.

Държава: България 

Източник на информация и снимки: http://herbamedicabg.com

 

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook