ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE SVC100
Арт. №: 30069162ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE SVC100
Код на продукта: SVC100A.
Готвенето във вакуум при ниска температура е една от съвременните кулинарни техники, известна под наименованието SOUS-VIDE. При него храната се приготвя при ниска температура в диапазона от 50 до 68 градуса. Препоръчва се за по-жилави меса, за да се разгради колагенът, който съдържат. Преди да се вакуумира, хранителният продукт трябва да е почистен много добре. Продължителността на готвене варира в зависимост от вида на храната. При този вид обработка, е важно да се знае, че когато готвенето приключи, специалният плик трябва да се потопи в ледена вода. Техниката SOUS-VIDE може да се прилага в домашни и професионални условия. Много подходяща е за използване от фирмите за кетъринг.
Характеристики на продукта:
- Изработен от висококачествена неръждаема стомана;
- С олекотена пластмасова конструкция в горната част;
- Загряване на водата при температура от 40 до 90 градуса;
- Сензорен дисплей;
- Бутони за управление "Touch";
- Контрол на температурата;
- Контрол на времето за готвене;
- Програмиращ таймер;
- Устройство за фиксиране към съда, в който се готви;
- Лесен за почистване, употреба и съхранение;
- Цвят - черно;
- Размери - 37,4 х 8,4 х 7,6 см.;
- Мощност - 800 W;
- Захранване 230 V, 50 Hz.
Гаранция - две години.
Тегло на продукта: 1,320 кг.
Производител: Laica, Италия.
Коментари към ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE SVC100