ЛАЙКА ДОМАШЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ SOUS VIDE модел SVC200
Арт. №: 30069163
3.8/5 4 оценки
ЛАЙКА ДОМАШЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ SOUS VIDE модел SVC200
Код на продукта: SVC200A.
Уред за готвене на водна баня Sous Vide. Използва специален метод, при който се приготвя предварително вакуумирана и пакетирана храна на определени постоянни градуси. Стриктното спазване на подбраната температура и нейното поддържане, дава много добри резултати. В същото време се избягва преваряването на храната.
Характеристики на продукта:
- Възможност за контролиране на температурата - от 40 до 90 градуса;
- Таймер за приготвяне на храната - от 10 мин. до 72 часа;
- Вместимост - 8 литра;
- Подвижен кабел за захранване;
- Специална конструкция на дъното, която генерира топлинна турбуленция;
- Поставка от неръждаема стомана за торбички;
- Безшумен и икономичен режим на работа;
- Лесно почистване;
- Дисплей;
- Корпус - от неръждаема стомана;
- Размери - 35,40 х 26,50 х 23,60 см.
- Подходящ за домашна употреба.
Гаранция: 24 месеца.
Тегло: 4,00 кг.
Производител: Laica, Италия.
Подобни продукти на ЛАЙКА ДОМАШЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ SOUS VIDE модел SVC200
МАШИНА ЗА ВАКУУМИРАНЕ И ДВОЙНО ЗАПЕЧАТВАНЕ STARLYF VACUUM SEALER
ЛАЙКА МАШИНА ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел VT3210
ЛАЙКА МАШИНА ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел VT3120
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
ЛАЙКА МАШИНА ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел VT3119
ЛАЙКА ПЛИКОВЕ ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел 2хVT35002 28 см / 36 см * 100
ЛАЙКА ДОМАШЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ SOUS VIDE модел SVC200 е свързан към
- Консумираме ли достатъчно протеини?
- Как да се отървем от мухъла в дома си без хлорни препарати?
- Движения на стомаха
- НАРЕДБА № 10 ОТ 24 МАРТ 2009 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ ПО ЧЛ. 262, АЛ. 6, Т. 1 И Т. 2 ОТ ЗАКОНА ЗА ЛЕКАРСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ В ХУМАННАТА МЕДИЦИНА, НА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ И НА ДИЕТИЧНИ ХРАНИ ЗА СПЕЦИАЛНИ МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ, КАКТО
- Използвайте лавандула, за да успокоите тялото и душата
- Как да поднесем храната по оригинален начин - Десета част
- Хранителни алергии при най-малките
- Нискомаслените храни не винаги са по-здравословни от стандартните
- Вредната храна оказва значителен ефект върху здравето и поведението ни
- Лошият хранителен режим може да увреди обонянието
Коментари към ЛАЙКА ДОМАШЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ SOUS VIDE модел SVC200