Продукти за вашето домакинство

1045 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Открийте полезни продукти за вашето домакинство в този раздел!

Тук ще намерите препарати за градината, които се борят с вредителите и подсилват растежа и развитието на растенията. Някои от тях са подходящи и за стайни цветя – спрейове, течни торове и други.

Създайте уют в дома си с продуктите от раздел интериор за дома – ароматни възглавнички за спокоен сън, дифузори за овлажняване и ароматизиране на въздуха, лампи и свещи за дома.

За да превърнете времето в кухнята в приятно преживяване, изберете някои от кухненските уреди и приспособления. Това са: уред за нискотемепратурно готвене, керамичен котлон, блендер, тостер, електрическа кана, електронна везна, машина за вакуумиране, машина за прясна паста. Сред други полезни стоки за кухня са: кутии и пликове за съхранение и вакуумиране, филтриращи кани, еко бутилки и чаши и т.н.

Сред продуктите за домакинство, които предлагаме, са перилните и почистващи препарати – омекотители, прахове за пране, препарати за различни повърхности, обезмаслители, дензинфектанти, препарати за съдове, включително и бебешки такива.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook