ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE SVC107
Арт. №: 30082772ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE SVC107
Готвенето във вакуум при ниска температура (от 50 до 68 градуса) е една от съвременните кулинарни техники, известна под наименованието SOUS-VIDE. Препоръчва се за по-жилави меса, с цел разграждане на колагена, който съдържат. Преди да се вакуумира, хранителният продукт трябва да е почистен много добре. Продължителността на готвене варира в зависимост от вида на храната. При този вид обработка, е важно да се знае, че когато готвенето приключи, специалният плик трябва да се потопи в ледена вода. Техниката SOUS-VIDE може да се прилага в домашни и професионални условия. Много подходяща е за използване от фирмите за кетъринг.
Характеристики на продукта:
- Изработен от висококачествена неръждаема стомана;
- С олекотена пластмасова конструкция в горната част;
- Загряване на водата при температура от 25 до 95 градуса;
- Сензорен дисплей;
- Тъч бутони за управление;
- Контрол на температурата;
- Контрол на времето за готвене;
- Програмиращ таймер;
- Устройство за фиксиране към съда, в който се готви;
- Лесен за почистване, употреба и съхранение;
- Цвят - черен;
- Гаранция - две години.
Спецификации:
Модел на продукта |
SVC107 |
---|---|
Размери |
40.4 x 13.5 x 9.2 cm |
Тегло |
1.37 kg |
Компоненти на продукта |
термоциркулатор, вакуумни торби, инструкции за употреба |
Дисплей |
LED |
Температура |
от 25°C до 95°C |
Капацитет на циркулацията |
6 – 15 литра |
Настройка на времето за термична обработка |
от 59 минути до 99 часа |
Мощност |
1200 W |
Захранване |
AC 220-240 V 50 / 60 Hz |
Опаковка: 1 брой.
Производител: Laica, Италия.
Коментари към ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE SVC107