ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Арт. №: 30082772ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Готвенето във вакуум при ниска температура (от 50 до 68 градуса) е една от съвременните кулинарни техники, известна под наименованието SOUS-VIDE. Препоръчва се за по-жилави меса, с цел разграждане на колагена, който съдържат. Преди да се вакуумира, хранителният продукт трябва да е почистен много добре. Продължителността на готвене варира в зависимост от вида на храната. При този вид обработка, е важно да се знае, че когато готвенето приключи, специалният плик трябва да се потопи в ледена вода. Техниката SOUS-VIDE може да се прилага в домашни и професионални условия. Много подходяща е за използване от фирмите за кетъринг.
Характеристики на продукта:
- Изработен от висококачествена неръждаема стомана;
- С олекотена пластмасова конструкция в горната част;
- Загряване на водата при температура от 25 до 95 градуса;
- Сензорен дисплей;
- Тъч бутони за управление;
- Контрол на температурата;
- Контрол на времето за готвене;
- Програмиращ таймер;
- Устройство за фиксиране към съда, в който се готви;
- Лесен за почистване, употреба и съхранение;
- Цвят - черен;
- Гаранция - две години.
Спецификации:
Модел на продукта |
SVC107 |
---|---|
Размери |
40.4 x 13.5 x 9.2 cm |
Тегло |
1.37 kg |
Компоненти на продукта |
термоциркулатор, вакуумни торби, инструкции за употреба |
Дисплей |
LED |
Температура |
от 25°C до 95°C |
Капацитет на циркулацията |
6 – 15 литра |
Настройка на времето за термична обработка |
от 59 минути до 99 часа |
Мощност |
1200 W |
Захранване |
AC 220-240 V 50 / 60 Hz |
Опаковка: 1 брой.
Производител: Laica, Италия.
Подобни продукти на ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
МАШИНА ЗА ВАКУУМИРАНЕ И ДВОЙНО ЗАПЕЧАТВАНЕ STARLYF VACUUM SEALER
НовЛАЙКА МАШИНА ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел VT3210
ЛАЙКА МАШИНА ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел VT3120
ЛАЙКА МАШИНА ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел VT3119
ЛАЙКА ДОМАШЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ SOUS VIDE модел SVC200
ЛАЙКА ПЛИКОВЕ ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел 2хVT35002 28 см / 36 см * 100
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107 е свързан към
- Хранене през тръба
- Регулация на слюноотделянето
- Доволни ли сте от качеството на храните, които се предлагат в българските магазини?
- Методи за лечение на анорексия
- Създаване на микроскопа
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Течна диета
- Секреция на стомашен сок
- Избягване на киселинни храни
- Направете си здравословен чипс от червена леща, домати и босилек
Коментари към ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107