Начало Е-Аптека Медицински изделия Алергии AICORE НОРМАРИН АЛЕРДЖИ спрей 150 мл.

НОРМАРИН АЛЕРДЖИ спрей 150 мл.

Арт. #30042724

НОРМАРИН АЛЕРДЖИ спрей 150 мл.

Немедикаментозен дълбоко проникващ спрей за овлажняване на носа.

Препоръчителна употреба:
- За ежедневна хигиена на носа през сезона на алергиите.
- Облекчава запушването на носа, причинено от сенна хрема, алергии, синузит, ринит, настинка, постоперативна грижа за носа и др.

Хипертоничният солен разтвор от 2.0% предизвиква по-малък риск от дразнене на лигавицата в сравнение с хипертоничните разтвори с по-висока концентрация, спомага за облекчаване запушването на лигавицата на носа и възстановява нормалната дихателна функция на носната кухина, като намалява съпротивлението на дихателните пътища. В допълнение, той намалява секретите и овлажнява лигавицата. Към спрей за нос Normarin Allergy не се привиква и той може да се използва заедно с други медикаменти.
Normarin Allergy съдържа само чист солен разтвор. Не съдържа буфери, други соли, остатъчни елементи, нито други спомагателни вещества, като по този начин осигурява максимална безопасност за пациентите, страдащи от алергии.
Ако използвате медикаментозен спрей за нос, уверете се, че преди това сте промили ноздрите.
Това повишава ефективността на лекарството. Редовната употреба на спрей за нос Normarin Allergy може да намали употребата на медикаментозни продукти.

Състав: Стерилен хипертоничен (2.0%) солен разтвор.

Възраст: За възрастни и деца над 3 години.

Колко често да използвате продукта:
Според индивидуалните нужди. Обикновено 1-3 пъти на ден, след контакт с алергени или както ви е препоръчал вашият лекар. Ако е необходимо, може да се използва и по-често, без ограничения.

Инструкции за употреба:
Задръжте флакона пoд какъвто и да било ъгъл и внимателно вмъкнете накрайника в ноздрата, след което натиснете за 1-2 секунди. Издухайте носа си. Повторете процедурата с другата ноздра.

Противопоказания и неблагоприятни реакции:
Normarin Allergy няма противопоказания и не са известни неблагоприятни реакции. Поради хипертоничната концентрация на сол, няколко секунди след впръскването може да усетите леко чувство на парене на лигавицата на носа.

Предупреждения:
Употребата на флакона (накрайника) от повече от едно лице може да предизвика разпространение на инфекции. Почиствайте накрайника със сапун и изплаквайте с топла вода след всяка употреба. Препоръчително е всеки член от семейството да използва отделен флакон.
Флакон под налягане: може да се спука при нагряване. Не пробивайте и не изгаряйте, дори и след приключване на употребата. Дръжте далеч от топлина, искри, открит пламък, горещи повърхности.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Да се пази от пряка слънчева светлина.
Да не се излага при температура над 50°C.

Съхранение:
При стайна температура. Не използвайте след срока на годност, посочен на опаковката (флакона).

Опаковка: 150 мл.

Производител: Aicore LLP, Великобритания.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА НОРМАРИН АЛЕРДЖИ спрей 150 мл.

  • Умерено клинично значими взаимодействия (35)
Виж подробно всички ›

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОРМАРИН АЛЕРДЖИ спрей 150 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ НОРМАРИН АЛЕРДЖИ спрей 150 мл.

НОРМАРИН АЛЕРДЖИ спрей 150 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиЛюбопитноАлтернативна медицинаТестовеНовиниЗдравни проблемиХранене при...ЛайфстайлЛеченияСнимкиАнкетиБотаникаИсторияСпециалистиОрганизацииМедицински изследванияКлинични пътекиНормативни актовеСпортЗаведения