Медицински изделия за уши (за бебето и детето)

17 продукта
Сортирай:
Пол: Дете
На страница по:

 

Тук ще откриете медицински изделия за уши, които ще ви помагат да ги поддържате чисти и здрави. Те служат за ушна хигиена и предотвратяват развитието на инфекции и други неразположения.

Важно е почистването на слуховите органи да се извършва внимателно, тъй като те са много чувствителни. За целта можете да използвате нежни спрейове и капки за уши. Те помагат за почистването на ушната кал и възпрепятстват образуването на ушни тапи.

Ушната кал има важна защитна функция. Тя предпазва ухото от възпаления, прах и проникване на чужди тела. Осигурява регулиране на естествената микрофлора на повърхността на външния слухов проход. Изпълнява роля на лубрикант за тъпанчето, като го предпазва от втвърдяване и спомага за добрия слух.

Когато обаче тя се натрупа, може да попречи на правилното функциониране на ухото. Това води до намаляване на слуха, поява на шум и световъртеж. В тези случаи на помощ идват капките, спрейовете и другите медицински изделия, които улесняват премахването на остатъците от ушна кал. Не забравяйте да следвате стриктно указанията на употреба.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook